Haberler

Akrabaları, Ölen Çiftin Bankadaki Parasını Çekmeye Kalkıştılar Zonguldak'ta, 1 Ay Önce Evlerinde...

Emekli sağlık memuru Galip Kaya ve eşi Münevver Kaya, geçen 26 Şubat'ta yalnız yaşadıkları evlerinde ölü bulundu.

Emekli sağlık memuru Galip Kaya ve eşi Münevver Kaya, geçen 26 Şubat'ta yalnız yaşadıkları evlerinde ölü bulundu. Fil hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Galip Kaya ile yaşlılığa bağlı görme kaybı yaşayan Münevver Kaya'nın vücutlarında herhangi bir yaraya ve ize rastlanmadı. Evden hırsızlık da yapılmadığı belirlenirken, çiftin vücutlarından alınan örnekler, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

NÜFUS CÜZDANINA KENDİ FOTOĞRAFINI YAPIŞTIRDI

Çocukları olmayan çiftin kentteki akrabası Cahide Uzun, olayın ardından evi temizlerken teyzesi Münevver ve eşi Galip Kaya'nın nüfus cüzdanları ile bir banka hesap cüzdanı buldu. Cahide ve Refik Uzun çifti, Galip Kaya'ya ait banka hesabındaki 2 bin lirayı çekmek için ilginç bir plan hazırladı. Refik Uzun, Galip Kaya'nın nüfus cüzdanına kendi vesikalık fotoğrafını yapıştırdı. Birkaç hafta sakal uzatan Refik Uzun, eşi ile birlikte çiftin kılığına girip geçen pazartesi banka şubesine gitti.

BANKA GÖREVLİSİ ŞÜPHELENDİ

Bankanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, normalde başı açık olmasına rağmen başörtü takıp pardösü giyen Cahide Uzun, kendisini eşi olarak tanıttığı Galip Kaya'nın hesap cüzdanını ve nüfus cüzdanını banka görevlisine vererek hesaptaki parayı çekmek istediğini söylerken, başına kasket takıp eski kıyafetler giyen Refik Uzun da arkada diğer müşterilerle oturarak bekledi. Nüfus cüzdanındaki fotoğrafın sonradan yapıştırıldığını fark eden banka görevlisi, Galip Kaya kılığına giren Refik Uzun'u görmek istedi. Koluna giren eşinin yardımıyla gişeye yaklaşan Refik Uzun ile nüfus cüzdanındaki fotoğrafı da karşılaştıran görevli, nüfus cüzdanı ve hesap cüzdanıyla banka müdürünün odasına gitti.

POLİS YAKALADI, SERBEST BIRAKILDILAR

Görevlinin bir süre yerine gelmemesi üzerine terslik olduğunu fark eden Cahide ve Refik Uzun çifti, parayı çekmeden bankadan ayrıldı. Bankanın bir tutanakla durumu bildirdiği polis, olayla ilgili inceleme başlattı. İnceleme sonunda ölen Galip ve Münevver Kaya çiftinin kılığına girerek hesaptaki parayı çekmek istedikleri belirlenen Cahide ve Refik Uzun çifti gözaltına alındı. Emniyette pişman olduklarını söyleyen ve sabıkaları bulunmayan çift, ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Zonguldak Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Bakmadan Geçme

6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title