Haberler

Ak Partili Vekilin Akrabası Kayıp

Denizli'de, 2 gündür kayıp olan 40 yaşındaki Ali Elaldı'nın bulunması için çalışma başlatıldı.

Denizli'de, 2 gündür kayıp olan 40 yaşındaki Ali Elaldı'nın bulunması için çalışma başlatıldı. Kayıp Elaldı'nın Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi'nin akrabası olduğu öğrenildi.

Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekçi'nin halasının torunu olan bir çocuk babası Ali Elaldı, geçen Perşembe günü Mehmetçik Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı. Tarım aletleri satan Elaldı'dan haber alınamaması üzerine ailesi durumu, jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine jandarma arama çalışması başlatırken, aramaya AKUT Denizli şubesinden İbrahim Yıldız ve 12 kişilik ekibi de katıldı. Ekipler, çalışmalarını il merkezine bağlı Başkarcı Beldesinde yoğunlaştırdığı belirtildi. Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Çalışmalara ara verilirken sabah erken saatlerde başlatılacağı kaydedildi.

Öte yandan Ali Elaldı'nın geçtiğimiz çarşamba günü il merkezine bağlı Başkarcı Beldesi'ndeki mesire alanında kaybolduğu ve aynı gün jandarma ekipleri tarafından bulunduğu öğrenildi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başkarcı Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title