Haberler

AK Parti'de Temayül Yoklaması

Hatay (AA) - AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, "Hatay'da 15 ilçe ve büyükşehir için toplam 134 aday adayımız var. Bu büyük bir başarı ve teveccüh. Temayül yoklaması çok başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirildi.

Hatay (AA) - AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, "Hatay'da 15 ilçe ve büyükşehir için toplam 134 aday adayımız var. Bu büyük bir başarı ve teveccüh. Temayül yoklaması çok başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirildi." dedi.

AK Parti'de cuma günü sona eren aday adaylığı müracaatının ardından Hatay İl Başkanlığınca yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla temayül yoklaması yapıldı.

Antakya Spor Salonunda düzenlenen temayül yoklamasında kayıt yaptırıp kimliklerini alan teşkilat mensupları, dijital sistemde oy kullanılan kabinlerde en fazla 3 aday için tercihlerini belirtti.

İl Başkanı Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temayül yoklamasına büyük bir katılımın olduğunu söyledi.

Güler, temayül yoklamasına genel merkezden AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Dilek Kaya'nın katılım gösterdiğini belirtti.

Aday adaylarına başarılar dileyen Güler, şunları kaydetti:

"Türkiye'de 18 yıldır iktidar olan AK Parti'ye teveccüh hamd olsun devam ediyor. Hatay'da 15 ilçe ve büyükşehir için toplam 134 aday adayımız var. Bu büyük bir başarı ve teveccüh. Temayül yoklaması çok başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirildi. AK Parti büyük bir ailedir ve milletin partisidir. Başvurularının yoğun olması AK Parti'nin başarılı olduğunun göstermesi açısından önemli bir kriter olarak görüyoruz. Bugün 3 bine yakın teşkilat mensubumuz, il yönetimi ile birlikte tamamı temayülde yaşadıkları ilçede kimleri belediye başkanı olarak görmek istedikleri yönünde kanaatlerini bildirdiler. Büyükşehir belediyesi için kimleri görmek istediği ile alakalı kanaatlerini bildirdiler."

Güler, AK Parti'nin Hatay'da seçimlere hazır olduğunu dile getirerek, şunları ifade etti:

"Allah'ın izniyle Mart 2019'da Hatay'da zafer kazanacağız. İlk defa Türkiye'de elektronik ortamda temayül yapıldı. Sonuçlar hemen genel merkezde ve Cumhurbaşkanımız tarafından görülebilecek. Bu sistem hem temayülün daha hızlı olmasını sağladı hem de ciddi bir tasarruf söz konusu. AK Parti yine ilke imza atmış oldu."

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title