Haberler

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Bursa-Bilecik karayolundaki Yenişehir'den geçen çevre yolunun yapımıyla ilgili zamanı ve yolu kısaltacak süreç, mahkeme sürecinin tamamlanmasıyla nihayete erdi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Bursa- Bilecik karayolundaki Yenişehir'den geçen çevre yolunun yapımıyla ilgili zamanı ve yolu kısaltacak süreç, mahkeme sürecinin tamamlanmasıyla nihayete erdi." dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Şahin, Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyetle birlikte, yapımı devam eden Bursa- Bilecik karayolu ile kuzey çevre yoluna gelerek çalışmaları yerinde inceledi.

Şahin, burada yaptığı açıklamada, AK Parti'ye, hükümete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş oldukları destekten dolayı Yenişehirliler'e her zaman müteşekkir olduklarını belirtti.

Göreve geldiklerinde bazı sözler verdiklerini, ancak bu sözleri bazen zamanında yerine getiremediklerini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Yargı sürecinin kesinleşmesiyle Bursa- Bilecik karayolundaki Yenişehir'den geçen çevre yolunun yapımıyla ilgili zamanı ve yolu kısaltacak süreç, mahkeme sürecinin tamamlanmasıyla nihayete erdi. 2018 yılının sonunda yolun bitmesini hedefliyoruz. Bunda Karayolları Genel Müdürlüğümüz, Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ve inşaatı alan yapı firması kararlı. Bir aksilik çıkmadığı durumda Bursa'dan Bilecik'e kadar duble yolda gideceğiz. Yenişehir'i kuzeyi ve güneyiyle duble olarak trafiğini ve insanlarını rahatsız etmeden seyahat etmiş olacağız."

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, "Dillere destan olan Bursa-Bilecik karayolunun bitme aşamasına adım adım gidiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Şahin AK Parti Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title