Haberler

Ahmet Şafak Manisa'yı Coşturdu

Güncelleme:

Ahmet Şafak, Manisa Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında Niobe Açık Hava Sahnesi'nde konser verdi.

Binlerce Manisalıya unutulmaz bir gece yaşatan Şafak, eski ve yeni albümlerinden şarkıların yanı sıra seslendirdiği ilahiler ile büyük beğeni topladı.

Manisa Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, ünlü sanatçı Ahmet Şafak'ın konseri ile devam etti. Niobe Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilen konsere, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu ve Hasan Eryılmaz, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Genç ile çok sayıda Ahmet Şafak hayranı katıldı. Konserine, Manisa'ya tekrar gelmekten duyduğu mutluluğu belirterek başlayan Ahmet Şafak, Manisalıların ve tüm İslam Alemi'nin mübarek Ramazan Ayı'nı kutladı.

Sizlere Layık Olmaya Çalışıyoruz

Niobe Açık Hava Sahnesi'nin tamamen dolduğu konserde 'Adam Gibi', 'Yalnız Kurt', 'Yüreğinle Gel', 'Beyler Bu Vatan Size Neyledi' gibi sevilen şarkılarını seslendiren Ahmet Şafak, kendisini hayranları ile buluşturduğu için Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Başkan Ergün'e övgü dolu sözler söyleyen Şafak kendisini sahneye davet etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Ahmet Şafak'ı ilk kez Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği konserle ağırladıklarını belirterek, 'Ahmet kardeşimizi ikinci kez Manisa'da ağırlamaktan mutluyuz. Kendisi böylesine güzel bir anfi tiyatroda bizlere coşkulu bir gece yaşattı. Ağzına, ayağına, yüreğine sağlık diyorum.

Sizleri mutlu etmek için şahsım ve tüm ekibim olarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz' dedi. Ahmet Şafak'a teşekkür eden Başkan Ergün kendisine çiçek ve içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çanta hediye etti. Sahneyi dolduranların Ahmet Şafak'ın şarkılarına eşlik ettiği konserde, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği temsilcilerinin Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile sahneye çıkması büyük alkış topladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Cengiz Ergün Ahmet Şafak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title