Haberler

Adana: "Kola Yerine Portakal Suyu İç" Kampanyası

Adana'da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban İş, Narenciyedeki Sorunların Giderilmesi İçin "Kola Yerine Portakal Suyu İç" Kampanyası Başlattı.

Adana'da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şaban iş, narenciyedeki sorunların giderilmesi için "Kola Yerine Portakal Suyu İç" kampanyası başlattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan Meclis Toplantısı'nda, gündem dışı söz alan Şaban İş, faydaları saymakla bitmeyen narenciye ürünlerinin tüketiminin Türkiye'de oldukça az olduğunu belirterek, "Gelişmiş ülkelerde kola tüketimi kişi başına 110 litre, ülkemizde de kola tüketimi ortalama 100 litre civarında. Ancak yine gelişmiş ülkelerde portakal suyu tüketimi kişi başına 40 litre iken, ülkemizde sadece 2 litre. Bu da narenciye üretimini olumsuz etkiliyor. Bunu ortadan kaldırmak için bir kampanya başlatıyorum. 'Kola Yerine Portakal Suyu İç' kampanyası. Vatandaşlarımızdan kampanyaya destek olmalarını istiyorum" dedi.

Şaban İş, daha sonra meclis kürsüsünde portakal suyu sıkarak meclis üyelerine ikram etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title