Haberler

Kısıtlamada açık büfe kahvaltı 3 bin 150 liraya mal oldu

Güncelleme:

Kısıtlamada açık büfe kahvaltı 3 bin 150 liraya mal olduANTALYA'da 80 saatlik kısıtlamanın son gününde turistler kendilerine kalan denizin ve sahilin keyfini sürdü.

Kısıtlamada açık büfe kahvaltı 3 bin 150 liraya mal oldu

ANTALYA'da 80 saatlik kısıtlamanın son gününde turistler kendilerine kalan denizin ve sahilin keyfini sürdü.

Kısıtlamayı ihlal edenleri tespit etmek amacıyla uygulama noktaları kuran polis ekipleri, arkadaşına açık büfe kahvaltı ısmarlamak için dışarı çıkan bir kişiye 3 bin 150 lira para cezası kesti.

Koronavirüsün yayılımını azaltmak adına Türkiye genelinde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının son gününü turizm kenti Antalya sessiz geçiriyor. Sokakların ve ana arterlerin boş kaldığı kentte kısıtlamadan muaf turistler ve çalışanların hareketliliği dikkati çekti. Kış aylarında dahi hafta sonları oldukça kalabalık olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, kısıtlamadan muaf turistlere kaldı. Bir grup turist sahilde güneşlenirken bir kısmı da yüzerek kendilerine kalan denizin keyfini sürdü.

Ailesiyle birlikte Rusya'dan Antalya'ya tatile gelen ve güvenli turizm nedeniyle çok memnun olduklarını belirten Anastasya Kovrova ve Vadim Kovrova, maske ve mesafeye Türkiye'de çok dikkat edildiğini söyledi. Havanın ve denizin çok güzel olduğunu belirten Kovrova ailesi konakladıkları otelde personelin ve misafirlerin koronavirüs tedbirlerine çok fazla dikkat ettiğini de sözlerine ekledi.

KAHVALTI CEZASI 3 BİN 150 LİRA

Kentin farklı noktalarında polis ekipleri de kısıtlama kurallarına uymayanlarla ilgili denetim yaptı. Kavşaklarda bekleyen polisler araçları tek tek durdurarak kimlik kontrolü yaptı, sürücülere neden dışarıda olduklarını sordu. Konyaaltı sahil bandındaki bir kavşakta bekleyen polis ekipleri, 07 AJP 226 plakalı otomobili durdurup kimlik kontrolü yaptı. Polisin neden dışarıda olduğunu sorduğu sürücü Ali Özer (21) Afganistan'dan gelen arkadaşına açık büfe kahvaltı ısmarlamak için dışarı çıkardığını söyledi. Polisin kahvaltı yapmanın kısıtlamadan muaf olmaya geçerli bir sebep olmadığını belirtmesi üzerine Özer'e 3 bin 150 lira kısıtlama ihlalinden ceza kesildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Afganistan Antalya Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title