Haberler

Accenture Türkiye Kariyer Fuarına Katıldı

Güncelleme:

Accenture katıldığı Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Fuarında Türkiye'de ilk defa sosyal medya üzerinden iş başvurusu imkanı sundu.

Accenture Türkiye, 15 Nisan'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü (BUİK) ve Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO)'nün düzenlediği Kariyer Fuarı'na katıldı.

Accenture bu yıl P&R Days kapsamında beşincisi düzenlenen Kariyer Fuarı'nda geleceğin yönetici adaylarıyla deneyimlerini paylaşırken, gençlere iş imkanları da sundu.

Accenture, etkinlik için kampüse özel hazırladığı stantta, gençlere dijital ortamda sosyal medya üzerinden anında iş başvurusu yapabilme fırsatı sağladı. Öğrenciler Accenture standında yer alan tabletleri kullanarak, Accenture tarafından Facebook sayfası üzerinde geliştirilen Hemen CV Gönder uygulamasıyla iş ve staj başvurusunda bulundular.

Etkinlikle ilgili olarak Accenture Türkiye İnsan Kaynakları Lideri Sure Köse; 'Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi ve Mühendislik Kulüpleri ile olan ortak çalışmaları çok önemli buluyoruz. Kariyer Fuarı bize yeni yeteneklerle buluşma ve Accenture markası ile tanıştırma fırsatı sunuyor. Geliştirmiş olduğumuz Hemen CV Gönder uygulaması, sadece Accenture tarafından uygulanan dijital ortamda sosyal medya üzerinden anında iş başvuru yapma fırsatı sunarken, bugüne kadar yirmi binden fazla kez oynanmış olan Accenture 'Büyüktür' oyunu da interaktif bir ortamda eğlenerek Accenture'ın genç, inovatif ve dijital uygulamalarını üniversitelilerle buluşturuyor ' dedi.

Accenture Türkiye Facebook sayfasında yayınlanan 'Büyüktür' oyunu öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Oyunda sinema, sanat, edebiyat, spor gibi çeşitli konularda ekrana gelen iki veya daha fazla seçeneği büyüklüklerine göre sıralayan öğrenciler verdikleri doğru cevap ve en hızlı tamamlama sırasına göre Accenture standında anında ödüller kazandılar.

Öğrencilerin katılımı ile kampüste interaktif bir ortam yaratılan etkinlikte, Accenture iş ve staj başvuruları almanın yanında Accenture'da çalışmanın avantajları hakkında da bilgi verdi. Accenture, bu etkinlikle şirketin inovatif fikirlerine tanık olmak ve bu fikirlerin hayatımıza getirdikleri yeniliklerin, kazandırdıkları kolaylıkların farkına varmak isteyen gençlerle bir araya geldi.

Accenture'ın diğer üniversitelerle ve kulüplerle ortak çalışmaları sürüyor. Facebook üzerinde geliştirilen Hemen CV Gönder, Accenture Facebook Türkiye sayfasında oynanan Büyüktür oyunu gibi yenilikçi uygulamaların yanı sıra, ön elemeden geçmiş öğrencilerle Accenture yöneticilerinin bir araya geldiği özel etkinliklerle gerçek iş hayatı simülasyonları gerçekleştiriyor. Bu çalışmaları başarı ile tamamlayan öğrencilere hemen iş teklifi yapılıyor. Accenture yöneticileri üniversitelerdeki etkinliklere katılarak yeni HR uygulamaları ile ilgili bilgi aktarmaya ve öğrencilere gerçek müşteri deneyimleri ile dolu eğitimler vererek gençleri iş hayatına hazırlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title