Haberler

A.karahisar 9 Gündür Kayıptı, Cesedi Yanmış Halde Dere Yatağında Bulundu

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde 9 gündür kayıp olan 39 yaşındaki Erkan Yıldırım'ın cesedi, yanmış vaziyette dere yatağında bulundu.

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde 9 gündür kayıp olan 39 yaşındaki Erkan Yıldırım'ın cesedi, yanmış vaziyette dere yatağında bulundu.

Dinar- Denizli Karayolu'nun 5'inci kilometresi Aktoprak Köyü yakınlarındaki Sanayi Sitesi civarında koyun otlatan bir çoban, dün akşam saatlerinde dere yatağında vücudunun bir bölümü yanmış ceset görünce Dinar Jandarma Komutanlığı'na haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve Dinar Cumhuriyet Savcılığı'nın incelemeleri sonucu cesedin, 9 gündür kayıp olan 39 yaşındaki Erkan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yakınlarından da cesedin Erkan Yıldırım'a ait olup olmadığının kesin olarak saptanması amacıyla, kan ve doku örnekleri alındı.

Dinar Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Erkan Yıldırım'ın Dinar'da bir süre taksicilik yaptığı, bir süre de özel bir taşımacılık firmasının Dinar'daki şubesinde çalıştığı belirtildi. Diyaliz hastası olan Yıldırım'ın bir süre önce işinden ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Yıldırım Denizli Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title