Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kocaeli'nin Kandıra, Gölcük, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kocaeli'nin Kandıra, Gölcük, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98. yıl dönümü Kandıra'da gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Kandıra Hükumet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan kutlama etkinlikleri, Kandıra Kaymakamlığı tarafından Kandıra Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen törenle devam etti.

Törene, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Garnizon Komutanı Vekili Hasan Dombaycı, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, mülki ve askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve şiir okumaları yaptıkları programda, günün anlam ve önemine ilişkin resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Gölcük

Gölcük'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İhsaniye İlkokulu bahçesinde tören gerçekleştirildi.

Törende, iş güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere uygulamalı eğitim verildi.

Okul müdürü Gaye Sakızlıgil, yaptığı açıklamada, bu yılki kutlamalarda farklı bir uygulamaya imza attıklarını belirterek, "Çocuklarımıza okulda verilen iş güvenliği eğitimini bugün burada uygulamalı olarak yapıyoruz. Amacımız, çocuklarımıza iş güvenliğini en iyi şekilde öğretmek ve olası iş kazalarına karşı nasıl önlem alınacağını öğretmektir." diye konuştu.

Karamürsel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karamürsel'de kutlandı.

Karamürsel'deki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törenin ardından Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu'nda düzenlenen kutlama etkinliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Körfez

Körfez ilçesinde Gülünce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Programa, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ercan Yamen, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kurum müdürü Tazebey Yaşin tarafından yapılan tanıtım sunumuyla başlayan programda, çocukların sahne gösterileriyle devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Karamürsel 23 Nisan Kandıra Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title