Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Kanada'da bulunan Anadolu İslam Kültür Merkezi, yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan AK Parti için 3 kuzu kesip ziyafet verdi.

Dünya genelinde AK Parti'nin yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkması nedeniyle düzenlenen kutlamalara, Kanada'daki Anadolu İslam Kültür Merkezi de katıldı.

Toronto yakınlarındaki Mississauga kentinde faaliyet gösteren Anadolu İslam Kültür Merkezi, kestirdiği 3 adet kuzudan fırın kebabı yaptırarak üyelerine ve çevre kentlerden gelen Türklere ziyafet verdi.

Anadolu İslam Kültür Merkezi Başkanı Turan Karatekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "AK Parti'nin kazanacağına emindik. Arkadaşlarımız, neticelerin açıklanmasına yakın hazır olacak şekilde, sabah 6'da hazırlığa başladılar. Kesilen 3 kuzudan fırın kebabı pişirdik ve hep birlikte bu güzel günü kutladık" dedi.

Anadolu İslam Kültür Merkezi Teşkilatlandırma Başkanı Ercan Köksaldı da "Şimdi AK Parti merkezinde olmak vardı. Oradaki kadar olmasa da biz de buradan Türkiye'deki coşkuya katılıyoruz. Sonuçların milletimize ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Anadolu İslam Kültür Merkezi Hanım Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz Aşık da "AK Parti ve Başbakanımız için bizler de Fetih sureleri okuduk, bizler de gece namazı kıldık, dua ettik. Dualarımızın kabul olduğunu görmek çok güzel" ifadesini kullandı. Merkezin yemek salonundaki ziyafete 150'ye yakın Türk katıldı. Katılımcılar, seçim sonuçlarını televizyondan canlı izlediler. - Kanada

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Toronto Kanada Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Aziz Gunesmta_aziz7@hotmail.com:

Hangi parayla alindi o kuzular helalmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title