Haberler

2 Kişiyi Öldüren Gasp Zanlıları Tutuklandı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde gasp ettikleri 2 kişiyi otomobilin içinde silahla vurarak öldüren 2 zanlı, Sakarya’da yakalandı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde gasp ettikleri 2 kişiyi otomobilin içinde silahla vurarak öldüren 2 zanlı, Sakarya'da yakalandı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kefken-Cebeci yolunun Pembe Kayalar mevkiinde 7 Ağustos'ta 34 VIL 05 plakalı bir otomobilin içinde 2 kişi silahla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu. Cinayetlerin ardından güvenlik güçleri, maktullerin ailelerinin ifadelerine başvurmuştu. Özel bir ekip kuran jandarma, 2 aylık çalışma sonucu katil zanlılarının adresine ulaştı. Yapılan operasyonla Sakarya'da yakalanan şüpheliler F.Y. ve G.A., Kandıra'ya getirildi. Zanlılardan F.Y.'nin gece lastiğin patlaması nedeniyle yardım etme bahanesi ile otomobilin yanına gittiklerini, daha sonra gasp ettiklerini ve bu esnada çıkan kavgada önce Özgün Aslan'ı (33), daha sonra da Erhan Keleş'i (35) vurduklarını itiraf ettiği öğrenildi. Diğer zanlı G.A. ise suçsuz olduğunu belirtti. Adliyeye sevk edilen 2 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Kandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title