Haberler

Gülsün Mermer Sektörünün Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Gülsün Malezyalı İşadamları İle Mermer Üreticilerimizi Biraraya Getirdi

Ak Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün Tokat'lı mermer üreticilerinin güney asya ülkelerine ihraç edilebilmesi ve Tokat mermerinin tanıtılması amacıyla Güney Asya'lı işadamları ve Tokat'lı mermer üreticilerini bir araya getirdi.

Ak Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün'ün öncülüğünde İstanbul'dan İşadamı Dr. Halil Polat, Malezyalı işadamı Chaiseng Chew, Tokat Mermer ve Madenciler Derneği üyeleri, Tokat eski Milletvekili Cevat Atılgan, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz'in katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Tokat mermerinin uluslar arası piyasalarda tanıtımının yapılmasının önemine değinen Gülsün, mermer sektörünün son yıllarda Tokat ekonomisini ciddi katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Tokat mermerinin kalitesinin tartışılmaz olduğunu ifade eden Gülsün, Asya ve Avrupa ülkelerine mermerimizi tanıtabilirsek, inanıyorum ki hem ilimiz ekonomisinin canlanmasında hemde yeni iş sahalarının açılmasını da sağlamış olacağız.

Gerçekleştirilen toplantıda Tokat'ta mermer üretimi yapan sanayicilerimizle Malezyalı işadamlarını bir araya getirdiklerini söyleyen Gülsün, işadamlarımız ilerleyen zamanlarda Tokat'a yine gelecekler ve ilimizde faaliyet gösteren mermer ocaklarında incelemeler de bulunacaklar dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title