Haberler

Gözaltı Tweet'i Sonrası İstanbul Adliyesi Önünde Eylem

Twitter'daki @fuatavnifuat isimli hesaptan bazı gazetecilerin gözaltına alınacağına dair mesajların paylaşılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde kalabalık bir grup toplanmıştı.

Twitter'daki @fuatavnifuat isimli hesaptan bazı gazetecilerin gözaltına alınacağına dair mesajların paylaşılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde kalabalık bir grup toplanmıştı. Bir süre sonra buradan ayrılan kalabalık İstanbul'un değişik bölgelerinden gelen büyük bir kalabalıkla Çağlayan'da ki İstanbul Adliyesi önünde buluştu. Adliye önündeki alana toplanan yüzlerce kişilik kalabalık gazetecilerin gözaltına alınmamaları gerektiğini, yolsuzluklukların gazetecilerin gözaltına alınmasıyla önlemeyeceğini belirttiler. Alanda toplanan kalabalık 'Zulme boğul tiran', 'Hakkı yazan kalem kırılmaz' yazan pankartlar taşıdı. Kadın ve çocukların da bulunduğu grup 'Hizmet burada, hırsızlar nerede şeklinde sloganlar attı. Alkış ve ıslıklarla protesto gösterisi yapan grubun adliye önündeki bekleyişi sürüyor.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Adliyesi Çağlayan Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title