Haberler

Görüntülü Haber) Pendik'teki Dehşet Anları Kamerada (Zanlının Fotosu)

Eski eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü,linçten polis kurtardı Pendik'te eski eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti.

Eski eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü,linçten polis kurtardı

Pendik'te eski eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Olay saat 10.00 sıralarında Pendik'te meydana geldi. 35 yaşındaki Çiğdem Koç, eski eşinde olan çocuklarına kargoyla bilgisayar göndermek için postaneye doğru yürüyordu. Bu sırada arkasından yaklaşan ve 10 yıl önce boşandığı eski eşi Mustafa Kara elindeki bıçakla kadına saldırdı. Bıçağı defalarca saplayan Kara daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kadının durumunu ağır olduğunu fark eden bir esnaf özel bir araçla hastaneye götürdü.

25 BIÇAK YARASI

25 bıçak yarası olan 2 çocuk annesi Koç hemen ameliyata alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

VATANDALAR ZANLIYI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Çevredeki vatandaşlar ve esnaf olaydan sonra kaçmaya çalışan eski koca Mustafa Kara'yı kovalamaya başladı. Bir dükkana giren saldırgan vatandaşlar darp etti. Saldırganı linç edilmekten olay yerine gelen polis ekipleri kurtardı. Yakalan saldırgan gözaltına alınarak Pendik Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.

DEHŞET ANI KAMERADA

Yaşanan dehşet bir işyerinin kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Görüntülerde sokakta yürüyen kadına arkadan sarılan ve saçlarından tutan eski koca elinde bıçağı defalarca saplıyor .Kadın yere düştükten sonra saldırgan koşarak kaçıyor. Çevredekiler de saldırganın peşinden koşuyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kara Pendik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title