Haberler

Görme Engelliler, 7 Madalya ile Döndü

MALATYA (İHA) – Eskişehir'de yapılan Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda Malatyalı sporcular 7 madalya aldı.

MALATYA (İHA) – Eskişehir'de yapılan Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda Malatyalı sporcular 7 madalya aldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Atletizm Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 11-13 Haziran 2013 tarihleri arasında Eskişehir'de yapılan 200 sporcunun yarıştığı Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda Malatyalı sporcular 7 madalya aldı.

Sporcularından Emre Yaylacı yüksek atlamada bir altın, uzun atlamada bir gümüş, Abdul vahap Arpacı, gülle atmada bir gümüş, disk atmada bir bronz, Ersin Eroğlu ise yüz metrede bronz, 400 metrede bronz ve 800 metrede bronz alarak toplamda yedi madalya ile şampiyonayı büyük bir başarı ile tamamladı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda derece yapan sporsulara yönelik tebrik mesajı yayımlandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title