Haberler

Giresunspor-Mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları

Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 3 - 0 yenerek tur atladıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Kağıt üzerinde daha güçlüydük."

Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 3 - 0 yenerek tur atladıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Kağıt üzerinde daha güçlüydük. Bunu sahaya yansıtmak gerekiyordu ancak ilk yarıda başaramadık. Rakibimiz bizden iyiydi. Daha sonra istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. İstediğimiz golleri bulduk. Rakibimize saygı duyuyoruz ve başarılar diliyoruz. Gruplara çıkmak ilk hedefimiz. Bu ligdeki durumumuza göre de değişebilir" dedi.

Giresunspor teknik direktörü Cengiz Demir ise oyuna göre sonucun fazla olduğunu kaydederek şunları söyledi:

"İlk yarı iyiydik. Ancak ikinci yarı bireysel hatadan dolayı yediğimiz golden sonra oyun disiplininden koptuk. Rakip de etkili bir oyun ortaya koyarak sahadan galip ayrıldı. Artık kupa bitti, şimdi lig maçımıza hazırlanacağız ve bu maçı taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz." - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Türkiye Kupası Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title