Haberler

Festivalde duygusal anlar yaşandı

Güncelleme:

Festivalde duygusal anlar yaşandı Horonu bıraktılar, dua ettiler Düzce'de düzenlenen hamsi festivalinin son gününde festivale katılanlar horon teperken Eren Bülbül, Astsubay Ferhat Gedik ve Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'a dua etmek için horona ara verdiler.

Festivalde duygusal anlar yaşandı

Horonu bıraktılar, dua ettiler

DÜZCE - Düzce'de düzenlenen hamsi festivalinin son gününde festivale katılanlar horon teperken Eren Bülbül, Astsubay Ferhat Gedik ve Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'a dua etmek için horona ara verdiler.

Düzce Trabzonsporlular Derneği tarafından organize edilen 2. Hamsi Festivali'nde şehit Eren Bülbül, Astsubay Ferhat Gedik ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Konyasporlu Futbolcu Ahmet Çalık unutulmadı. Festivalde kemençe ile horon tepilirken birden müzik kapatıldı ve horona ara verildi. Anons ile Trabzon'un Maçka İlçesi'nde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Eren Bülbül, Astsubay Ferhat Gedik'in kahramanlıkları anlatıldı. Ardından Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Konyasporlu Futbolcu Ahmet Çalık ruhlarına dua edildi. Dua sırasında sahneden de Eren Bülbül, Ferhat Gedik ve Ahmet Çalık fotoğrafları yansıtıldı. Festivale katılan yüzlerce kişide ellerini semaya açarak şehit Eren Bülbül, Ferhat Gedik ve Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için amin dedi.

En çabuk hamsiyi yemek için yarıştılar

Düzce Trabzonsporlular Derneği tarafından organize edilen 2. Hamsi Festivali'nde ayrıca en çabuk hamsi yeme yarışması düzenlendi. 2 Dakika için 61 hamsiden en çok yiyen kadın ve erkek yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.

3 Gün süren festival düzenlenen etkinlikler ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Eren Bülbül Genel Yerel Haberler

title