Haberler

15 Temmuz şehidi mezarı başına anıldı

Güncelleme:

15 Temmuz şehidi mezarı başına anıldı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek: "Milletimiz 15 Temmuz'da şanlı bir direniş ortaya koymuşlardı" Ankara'daki Polis Özel Harekat Merkezi'nde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, mezarı başında anıldı.

15 Temmuz şehidi mezarı başına anıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek :

"Milletimiz 15 Temmuz'da şanlı bir direniş ortaya koymuşlardı"

KAYSERİ - Ankara'daki Polis Özel Harekat Merkezi'nde 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, mezarı başında anıldı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile beraber 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay'ın ailesini Yeşilhisar ilçesinde bulunan evlerinde ziyaret etti. Burada bir süre kalarak şehit ailesiyle sohbet eden Çiçek ve Büyükkılıç, daha sonra Şehit Doğanay'ın mezarını ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması ve dua edilmesinin ardından mezara karanfil bırakan Çiçek, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Milletimiz 15 Temmuz'da şanlı bir direniş ortaya koymuşlardı"

Çiçek, "15 Temmuz'da ülkemiz alçak bir darbe girişimine maruz kalmıştı. O zaman milletimiz şanlı bir direniş ortaya koymuşlardı ve milletimizin bağımsızlığına vurulmak istenen kötü yol o gün vatandaşımızın set çekmesiyle beraber o alçakların emellerine ulaşmasında engel olmuştu. O gün çok büyük kahramanlıklar ve fedakarlıklar olmuştu. Yüne o gün özellikle özel harekatta kahramanlarımız darbecilere karşı mücadele etmek için hazırlandıkları esnada çok büyük bir alçaklıkla şehit edilmişlerdi. Onlardan ikisi Kayseri gibi bir milletine aşık şehrin evlatlarıydı. Kübra Doğanay ve Cennet Yiğit'di. Şimdi o kahramanlarımızı yetiştiren aileye minnetlerimizi ifade etmek, teşekkür etmek ve Allah sizden razı olsun demek için ziyaret ettik. Kübra ile Cennet çok iyi arkadaşlardı. Beraber okumuşlardı. Şehadetleri de beraber oldu. Bu millet için bu memleket için bizler için oldu. Allah onlardan razı olsun. Bu memlekette çok Kübra'lar çok Cennet'ler çıkacak ve Kübra'ların yolundan gidip bu milletin bağımsızlığına gem vurmak istendiğinde onlarda her alanda direnişe geçecekler. Bu şehir böyle bir şehir. Vatan ve memleket uğruna şehitler vermek için gençlerini yetiştirir. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için Hikmet ablamızın ellerinden öpüyorum. Allah cennetinde kavuşturacak. Biz onların ölü olmadıklarına ve bizi beklediklerine inanıyoruz ve iman ediyoruz. Allah bir daha memleketimize böyle alçaklık yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da hazır bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gökmen Çiçek 15 Temmuz Kayseri Ankara Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
title