Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ülkeyi hükümetsiz bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ülkeyi hükümetsiz bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarını söyledi.

AK Parti Antalya Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarına Alanya'da devam eden Çelik, Mahmutseydi, Dereköy, Türktaş, Süleymanlar, Kayabaşı, Hacıkerimler, Yeniköy, Toslak ve Elikesik mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sena Nur Çelik, 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğunu kaydederek, mahallelilerin sorunlarıyla yakından ilgilendi.

Kayabaşı Mahallesi ziyareti öncesi, Türbe mevkisinde yol kenarında bulunan kadınlarla bir süre sohbet eden Çelik, eline oklavayı alarak ocağın üstüne attığı lavaş hamurunu çevirdi.

Çelik, partisinin 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümeti kurmak için diğer partilerle görüşme yaptığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Görev başında olduğumuz sürece Türkiye'yi hükümetsiz bırakmadık ve bırakmayacağız. 7 Haziran seçimleri sonrası ülkeyi hükümetsiz bırakmamak adına iyi niyetle koalisyon çalışmalarına başladık ama ya her şeye hayır yanıtını aldık ya da karşımızda samimi bir tutum bulamadık. Koalisyon görüşmelerinin başarısız olması nedeniyle 3 aydır belirsiz bir süreç yaşıyoruz ama AK Parti var olduğu sürece Türkiye hükümetsiz kalmayacaktır."

Çiftçilerin sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Sena Nur Çelik, "İnşallah 1 Kasım genel seçimlerinde tek başımıza iktidara gelince, ilk olarak yem ve gübreden alınan KDV'yi sıfırlayacak, çiftçilerimize seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi vereceğiz. Maliyetleri düşürmek için seralara ticarethane elektrik fiyatı yerine sulama suyu elektrik fiyatı uygulayacağız" açıklamasını yaptı.

Çelik'e seçim çalışmalarında AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Işık ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Sena Nur Çelik Ak Parti Dereköy Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title