Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Kırklareli milletvekilleri ile il teşkilatı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker'i ziyaret etti.

CHP Kırklareli milletvekilleri ile il teşkilatı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker'i ziyaret etti.

Zengin, ziyarette yaptığı konuşmada, parti olarak seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Seçim öncesinde milletvekilleri ve il teşkilatlarıyla birlikte belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Zengin, ziyaretlerde ilçe ve belde teşkilatlarıyla ile seçmenlerle de temaslarda bulunduklarını belirtti.

Seçimde büyük başarı elde edeceklerine inandıklarını aktaran Zengin, "Biz seçimler öncesi milletvekillerimizle birlikte bütün belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Seçim çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Belediye başkanlarının yanı sıra ilçe ve belde teşkilatlarımız ile seçmenlerimizle de temaslarda bulunuyoruz. Bu seçim ülkemizin ve vatandaşlarımızın geleceği için çok önemli. Ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim. Bu seçimde büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Türker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçimlerde milletvekillerine destek vererek daha çok başarı sağlamak istediklerini kaydetti.

Ziyarette milletvekilleri Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu ile milletvekili adayı Tuna Soykan'da konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Kaynarca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title