Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer, "Birileri demokrasiden, eşitlikten dem vuruyor ama her ne hikmetse Muğla gibi demokrasinin beşiği olmuş bir şehirde milletvekili aday listelerinde, seçilebilir sırada bir tane bile kadın aday yok" dedi.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Elvan Göçer, "Birileri demokrasiden, eşitlikten dem vuruyor ama her ne hikmetse Muğla gibi demokrasinin beşiği olmuş bir şehirde milletvekili aday listelerinde, seçilebilir sırada bir tane bile kadın aday yok" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ortaca seçim bürosunu ziyaret eden Göçer, burada yaptığı konuşmada, bu dönem Muğla'nın kaderiyle kimsenin oynayamayacağını, oynamak isteyenlere de izin vermeyeceklerini söyledi.

AK Parti'nin kadına verdiği önemi ve desteği her zaman olduğu gibi bir kez daha gösterdiğini ve kendisini seçilebilir bir sıradan listeye koyduğunu anlatan Göçer, şöyle konuştu:

"Birileri demokrasiden, eşitlikten dem vuruyor ama her ne hikmetse Muğla gibi demokrasinin beşiği olmuş bir şehirde milletvekili aday listelerinde, seçilebilir sırada bir tane bile kadın aday yok. 50 yıldır 'Yapacağız' diyen bir zihniyetin karşısında, bizler 13 yıl gibi kısa bir zamanda yaptıklarımızı, yapacaklarımıza teminat gösterir haldeyiz."

Konuşmanın ardından Göçer, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı ve partililerle Tepearası, Eskiköy, Dalyan ve Gökbel mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Elvan Göçer Ak Parti Ortaca Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title