Haberler

Gediz'de Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme Konulu Konferans Düzenlendi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ve Gediz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gediz" projesi çerçevesinde Diyetisyen Sibel Demir tarafından "Gediz'de Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme" konulu...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ve Gediz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gediz" projesi çerçevesinde Diyetisyen Sibel Demir tarafından "Gediz'de Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme" konulu konferans düzenlendi.

Gediz Kültür Merkezi ve Gediz Halk Eğitim Merkezinde bayanlara yönelik düzenlenen konferansa büyük ilgi gösterdi.

Adnan Menderes Yaşam Parkında Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gediz projesi kapsamında devam eden spor etkinliklerine katılan bayanlarla birlikte etkinliklere çeşitli nedenlerle katılamayan bayanlar da konferansı dinlemek için salonlara akın etti.

Diyetisyen Sibel Demir tarafından sunulan sağlıklı besinler, nasıl beslenmeli, besinlerin değerleri, beslenmenin yaşam kalitemizdeki rolü konularında bilgiler verdi. Sunumları ve konferansı dinleyen konuklar, konferans sonundaki soru cevap bölümünde Diyetisyen Sibel Demir'e merak ettikleri konu ve soruları yönelttiler.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Sosyal Kalkınma Mali Destek ve Sosyal Altyapı Mali Destek programları çerçevesinde Gediz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gediz projesi uygulamalarının başarılı şekilde devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Bu proje kapsamında Adnan Menderes Yaşam Parkında bayanlara yönelik spor etkinlikleri uzman eğitimciler kontrolünde düzenlenmektedir.

Bu etkinliklerin yanında bilgilendirmede yapılması amacıyla konferans düzenlenmesi planladık. Diyetisyen Sibel Demir tarafından Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme konulu konferansa büyük ilgi gösterilmesi bizi sevindirmiştir. İlçemizdeki bayanların yoğun olarak katıldıkları konferans başarılı geçmiş ve amacına ulaşmıştır.

Gediz Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen projelerle sosyal etkinliklerimiz devam edecektir" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Adnan Menderes Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title