Haberler

Gaziosmapaşa Belediyesi'nden Sokak Hayvanları İçin 100 Sıcak Yuva

Gaziosmapaşa Belediyesi'nden sokak hayvanları için 100 sıcak yuva Minik çocuklar hayvanları kendi elleriyle yuvalara yerleştirildiİSTANBUL - Gaziosmanpaşa Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla belirlenen uygun noktalara 100 adet yuva yerleştirdi.

Gaziosmapaşa Belediyesi'nden sokak hayvanları için 100 sıcak yuva

Minik çocuklar hayvanları kendi elleriyle yuvalara yerleştirildi

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla belirlenen uygun noktalara 100 adet yuva yerleştirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla daha önceden belirlenen noktalara 100 adet yuva yerleştirdi. İlçe genelinde vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlenen noktalara yuvaların yerleştirilmesine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay'ın yanı sıra öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sokak hayvanlarının kış soğuğunu yaşamadan hayatlarını devam ettirmelerini arzu ettiklerini ifade eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta," Her şeyden önce hayvan sevgisinin çocuklarımızla paylaşmak bizleri mutlu ediyor. Kaymakamımız da bir hayvan gönüllüsü olarak çalışmalarda bizimle birlikte yer alıyor. Bu alanlarda başıboş hayvanlarımız dolaşıyordu. Halkımızın bize sitemleri oluyordu. Hayvanları alıp başka bir yere götürmemizi istiyordu. Ancak bu bir çözüm değil. Biz onlara daha düzenli, bakımlı, sağlıklı ortamlar oluşturabilirsek hayvanlarda etrafına zarar vermeyecek bir şekilde hayatlarını devam ettirebilirler diye düşündük. Sokaklarda dolaşan hayvanlarımızın barınacakları, karnını doyuracakları, üşümeyecekleri mekanlar oluşturuyoruz. Şimdi kış yaklaşıyor. Kış soğuğunu yaşamadan hayatlarını devam ettirmelerini arzu ediyoruz. Özellikle çocuklarımızın destekleriyle, onları hayvanları sahiplenmeleriyle tüm halkımıza bunu paylaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sokak hayvanlarının artık sahipsiz olmadığını belirten bir öğrenci," Biz bu soğuklarda sıcak evlerimizde yaşarken onlar dışarıda soğukta titriyorlar. Biz dışarı çıktığımızda montlarımızı giyerek çıkıyoruz ancak onların soğuktan korunabilecekleri bir şey yok. Biz yemeğimizi yerden onlar aç kalıyor. Hayvanlara sahip çıkmamız için barınaklarımız geldi. Barınaklarda artık yem ve su ihtiyaçları karşılanacak. Soğuktan korunacaklar" diye konuştu. Yapılan çalışmadan mutlu olduğunu dile getiren bir diğer öğrenci ise," Yapılan barınaklar çok iyi oldu. Başkanımız çok güzel bir çalışma yaptı. Teşekkür ediyoruz kendilerine" dedi.

Sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve yemek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yapılan barınakların belirlenen noktaya yerleştirilmesi sırasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'da işçilere yardım ederek çalışmaları yerinde izledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title