Haberler

Gaziantep MHP'li Başkandan Yeni Bakana Destek

MHP'li başkandan yeni bakana destekMHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'ün Adalet Bakanı olması ilgili, adalet ile ilgili yaşanan sıkıntılı sürecin atlatılacağına inandığını söyledi.

MHP'li başkandan yeni bakana destek

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'ün Adalet Bakanı olması ilgili, adalet ile ilgili yaşanan sıkıntılı sürecin atlatılacağına inandığını söyledi.

İl binasında basın toplantısı düzenlenen Taşdoğan, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirme yaptı. Gaziantep'in Türkiye'nin lokomotifi olduğunu ve hükümette 2 bakan ile temsil edilmesinin yetersiz olduğunu belirten Taşdoğan, şunları söyledi:

"Gaziantep Türkiye'nin 6'ıncı büyük vilayeti ve Türkiye'nin 5'inci büyük ihracat şehridir. Bu verileri göz önüne aldığımızda Gaziantep Türkiye'nin lokomotifidir, 2 bakan ile değil daha fazla bakan ile temsil edilmelidir. Yeni Adalet Bakanı Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül olmuştur. Türkiye Adalet ile ilgili ciddi bir sıkıntılı süreçten geçiyor. Abdülhamit Gül'ün Adalet konusunda yaşanan sıkıntılı süreci atlatmak için katkı sağlayacağına inanıyorum. Abdülhamit Gül'e çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Abdülhamit Gül Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title