Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor İle Denizlispor Yenişemedi

Gaziantepspor, Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında karşılaştığı Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantepspor, Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında karşılaştığı Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada, aşırı sıcak altında oynanan karşılaşmada futbolcuların ellerinden geleni yaptığını belirterek, ''Sahada top koşturmak kolay değil. Sahada futbolcular ellerinden geleni yaptı, ancak girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Lig yeni başladı. Ben ilk maçımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum'' dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga da, galip gelmek için ellerinden geleni yapmalarına rağmen yaptıkları bir hatadan dolayı sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyleyerek, ''Yaptığımız bir hatadan dolayı gol yediğimiz için üzgünüm. Sadece bir hata yaptık, o hata ile de cezalandırılmış olduk. Galip gelmeye yakın taraf bizdik. Şu anda ligin başındayız. Daha önümüzde çok maç var ve daha fazla çalışmak zorundayız'' diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic ise, Gaziantepspor'a karşı oynamanın kolay olmadığını ifade ederek, ''Zor şartlar altında hakettiğimiz 1 puanı aldık. Galibiyete yakın olan taraf bizdik. Ligin ilk maçında deplasmanda 1 puan aldığımız için mutluyuz. Bundan sonra daha zor maçlarımız var. Gaziantepspor'a da başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title