Haberler

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından

Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan maçının ardındanGAZİANTEP Basketbol antrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtirken, Beşiktaş Sompo Japan antrenörü Ufuk Sarıca ise yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol- Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından

GAZİANTEP Basketbol antrenörü Stefanos Dedas, karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtirken, Beşiktaş Sompo Japan antrenörü Ufuk Sarıca ise yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol'un antrenörü Stefanos Dedas, Siz de gördüğünüz gibi kafa kafaya oynadık. En kritik zamanda tecrübelerini konuşturdular. Kesinlikle bu sene yaptığımız işten çok mutlu ve gururluyum. Gaziantep halkına çok teşekkür ediyorum. Artık bitti her şey. Ama gelecek sezona bakmamız lazım. Bu şehir için en iyi takımı kurmamız gerekiyor. Bu yaz boyunca iyi düşünüp iyi karlar verip güzel bir takımla gelecek sezona iyi başlamak istiyoruz dedi.

Beşiktaş Sompo Japan antrenörü Ufuk Sarıca ise, karşılaşmadan galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydederek, Oyundan hiç kopmayan ve daima doğruları yapan bir ekip olarak alkışı hak ediyoruz. Bu sertlikle maçı son dakikalarda koparmayı başardık. İlk yarı iki takımda düşük profille oynadı, ama biz ikinci devre işleri yoluna koyduk. İki yıl play off oynayamadık, ama bu sene 11 yeni oyuncumuzla buralara kadar geldik ve bunun için gururluyuz. Artık rakiplerimizi beklemeye başladık. Kim gelirse gelsin elimizden geleni yapıp final için kenetleneceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ufuk Sarıca Gaziantep Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title