Haberler

Gazetecilerin Gurur Gününde Ödüller Dağıtıldı

Zonguldak'ta Gazeteciler Tarafından 24 Temmuz Gazeteciler Bayramında Düzenlenen Sergi ile Başlatılan Kampanya Sonucu Yeniden Onarılarak Fiziki Koşulları İyileştirilen Şenköy İlköğretim Okulu'na Destek Verenlere Teşekkür Plaketi Verildi.

Zonguldak'ta gazeteciler tarafından 24 Temmuz Gazeteciler bayramında düzenlenen sergi ile başlatılan kampanya sonucu yeniden onarılarak fiziki koşulları iyileştirilen Şenköy İlköğretim Okulu'na destek verenlere teşekkür plaketi verildi.

Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin 24 temmuz Gazeteciler Bayramı'nda eğitime destek amaçlı fotoğraf sergisinden elde edilen gelirle onarımı yaptırılan Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Destek verenlere teşekkür amacı ile düzenlenen törene, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Vali Yavuz Erkmen, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın yanı sıra pek çok belediye başkanı, siyasetçi , iş adamı ve

gazeteciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan Şenköy Muhtarı Sait Katırcı köy okullarının baştan sona onarılmasına destek veren başta gazeteciler olmak üzere herkese teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Osman Sav, eğitim sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade etti. Destek olanlara teşekkür eden Sav, "24 Temmuz Basın Bayramı'nda açtığımız ' haber fotoğrafları' sergisiyle başlayan eğitime destek serüvenimizde nihayet finale geldik. Çağdaş bir ilköğretim okulunun oluşturulmasında KGD olarak öncülük etmiş olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bizim en büyük ödülümüz bir ilköğretim okulunun

çağdaş eğitim yuvasına dönüşmüş olmasının yanı sıra minik öğrencilerimizin gözlerinin içi gülmesidir. Bu okul sadece gazetecilerin değil, hepimizin eseridir. Verilen desteğin miktarının önemli olmadığı bu eserde biz Zonguldaklılar elbirliğiyle nelerin yapılabileceğini bir kez daha ortaya koyduk. Çağdaş eğitim görebilmenin alt yapısını sağladık. Sıra şimdi yavrularımızda. Onlardan tek isteğimiz, Bu ülke için hayırlı bir evlat olmalarıdır. Meclis Başkanı çıkartan Zonguldak'tan Cumhurbaşkanı neden çıkmasın. Bu

şirin eğitim yuvasının onarımına başta en değerli emeklerini veren gazeteci arkadaşlar olmak üzere, yönetim kurulu arkadaşlarım ile tüm üyelerime, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, yaptığı konuşmasında eğitimin önemine değinerek Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm üyelerinin çok faydalı bir çalışmanın altına imza attıklarını belirterek bu çalışmanın Çaycuma'da olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen törende yaptığı konuşmada eğitim alanında Valilik olarak önemli çalışmalar yapıldığını, ancak bunların sivil toplum örgütlerinin destekleriyle çoğalmasının kendilerini son derece memnuniyet verici olduğunu vurguladı.

İmkanı olan herkesin eğitim adına bir şeyler yapmasının daha eğitimli bir Türkiye'nin önünü açacağını anlatan Erkmen, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin okulun yanı sıra eğitim amaçlı başka projelere de imza attığını kaydederek, KGD üyelerine, çalışmada katkı sağlayanları yalnız bırakmayan Şenköy halkına da teşekkür etti.

Törende son olarak konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni örnek sivil toplum kuruluşu olarak gösterdi. Derneğin çalışmalarıyla sivil insiyatifin neler yapabileceğini en çarpıcı taraflarıyla ortaya koyduğunu belirten Toptan, bu çabaların diğer sivil toplum örgütlerine örnek olması gerektiğini kaydetti. Türkiye'nin kurtuluş savaşı döneminde verdiği mücadeleyi ve kadınların, çocukların cepheye nasıl yardımcı olduklarını anımsatan Toptan, bu

mücadelenin günümüzde de devam ettiğini görmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Ayrıca Toptan, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin eğitim adına yaptığı çalışma nedeniyle üyelerini kutladı.

Tören sonunda okulu gezen Toptan öğrencilerle sohbet etti. Malzeme temini yoluyla yaklaşık 70 bin YTL'ya onarımı gerçekleştirilen, kalorifere kavuşturulan üç derslik ve bir lojmanın yapımı için destek olanlara törenler teşekkür plaketi verildi.

Şenköy İlköğretim Okulu yararına düzenlenen sergiye fotoğraflarıyla destek veren gazeteciler, teşekkür plaketlerini Toptan'ın elinden aldı. Plaket töreninin ikinci bölümünde ise Toptan, okulun onarım ve yenilenmesine destek veren iş adamı belediye başkanı, siyasetçi ve eğitim gönüllülerine plaketlerini verdi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan'da KGD Başkanı Osman Sav'a çabalarından dolayı kristalden yapılan TBMM'nin şiltini verdi. Vali Erkmen'de gösterilen çabaya karşılık KGD Başkanı Sav'a bir teşekkür beratı verdi.

SERGİYE RESİM VEREN GAZETECİLER

Sergiye yaptığı haber fotoğraflarını veren gazetecilerin isim ve kuruluşlarının adları şöyle; "İhlas Haber Ajansı'ndan Osman Sav, Serhat Demir, GMİS Basın bürosundan Sinan Çetinbakış, Pusula Gazetesi'nden Atilla Öksüz, Ali Rıza Tığ, İlknur Yılmaz, Arayış Gazetesi'nden Çetin Sezgin, Sedat Karalar, Anadolu Ajansı'ndan Orhan Akyüz, Ferdi Akıllı, Erdinç Aksoy, Yeni Adım Gazetesi'nden Ercan Aygün, Doğan Haber Ajansı'ndan Aydın Arslanyılmaz, Cuma Gazetesi'nden Sezai Bilici, Erhan Altıparmak, Değişim

Medya'dan Ömer Tekcan, Hasan Sarıalp, Galatasaray Dergisi'nden Ahmet Tokyay, Haber Özel'den Ayşe İslamoğlu, Önder Gazetesi'nden Ahmet Öztürk, Şafak Gazetesi'nden Hüseyin Ekinci, Cihan Haber Ajansı'ndan Abdullah Karabacak, Cumhuriyet Gazetesi'nden Ali Ayaroğlu, Doğru Haber Gazetesi'nden Umut Erses, Susma Gazetesi'nden Bahattin Arı, Gazeteci Abdullah Yılmaç, Seyfi Boyraz."

PROJEYE DESTEK VERENLER

Başkan Sav, projeye destek olanların isimlerini ise şöyle açıkladı; "TBMM Başkanı Köksal Toptan, Vali Yavuz Erkmen, ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, İ1 Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, CHP Milletvekili Ali Koçal adına CHP İl Sekreteti Cevat İzmirlioğlu, Ak Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk adına CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Kunduracı, Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca,

Erecına bir şeyler yapmasının daha eğitimli bir Türkğli Belediye Başkam Murat Sesli, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Perşembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu, Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, GMİS Yönetim Kurulu Üyesi Ramis Muslu, Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu,

Yurtbay Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay, Çanakçılar Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mithat Çanakçı, Çaycuma Süt Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Sami Alpan adına oğlu Doruk Alpan, Emko Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi İslam Günay, Selim Demir anısına DE-KA Madencilik Halit Demir, İşadamı (Sayılı Makine) adına Meftun Sayılı, İşadamı Erdal Şeker, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Turhan Demirtaş, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Sabri Tığ, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Kavaz, İşadamı

Niyazi Torlakoğlu, Buket Müftüoğlu, Avukat Şenol Köktürk, Halit Gülay, Tayfun Demir".

(SD-İÇ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title