Haberler

'Gay Olurum Küpe Takmam'

Kerem Alışık 'Sahnede Bir Gayi de Oynarım Ama Özel Hayatımda Küpe Takmam' Dedi.

KEREM ALIŞIK 'SAHNEDE BİR GAYİ DE OYNARIM AMA ÖZEL HAYATIMDA KÜPE TAKMAM' DEDİ.

Fox TV'deki Dobra Dobra programına katılan Kerem Alışık, erkeklerin küpe takmasının bir 'çağdaşlık' göstergesi olmadığına inandığını söyledi.

Cenk Eren'in, 'Sanırım ağzından kaçtı böyle bir söz. Osmanlı'da bile küpe takan padişahlar vardı. Neden yüzünü Avrupa'ya dönmüş çağdaş bir oyuncu olarak bu şekilde düşünüyorsun?' sorusuna Alışık 'Sanat için bir 'gay'i oynarım. Ama bir erkeğin küpe takmasını doğru bulmuyorum. Yadsımıyorum ama çağdaşlık ile yozlaşmayı dejenerasyonu karıştırmamak lazım' açıklamasını yaptı.

Kerem Alışık, kendi kültürel değerlerimizin korunması gerektiğini vurgulayarak 'Tabi ki hiçbir zaman olduğumuz yerde durmayacağız, hep ileri gitmeyi düşüneceğiz çağdaş olacağız. Ama kendi kültürümüze değerimize sahip çıkarak kendimizi koruyarak büyümenin daha doğru olduğunu düşünüyorum' dedi.

Dayısı Atilla İlhan'ın eseri olan Kartallar Yüksek Uçar' dizisinde oynayacak olan Kerem Alışık, dizinin verdiği mesaja da dikkat çekti. Alışık, Atilla İlhan'ın da eserinde vurgulamak isteği kültürel değerlerin çok açık bir şekilde görülebileceğini ifade etti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title