Haberler

Garry Rodrigues'ten Galatasaray tepkisi: Üzülüyorum

Güncelleme:

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Fenerbahçeli Garry Rodrigues, Galatasaray maçında bilerek oynamak istemediği yönünde mesajlar almasının ardından tepki gösterdi. Rodrigues, "Üzülüyor ve bu suçlamaları kendime yakıştıramıyorum" dedi.

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı öncesinde sakatlanan ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Garry Rodrigues, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilerin ardından flaş paylaşımda bulundu.

Galatasaray maçında "bilerek oynamadığı" yönünde iddialar üzerine tepki gösteren Rodrigues, "Sakatlığımdan ötürü kaçıracağım maçların üzüntüsünü yeterince yaşadığım bu dönemde; yapılan asılsız yakıştırma ve yorumlar gerçeği yansıtmıyor. Ayrıca üzülüyor ve bu suçlamaları kendime yakıştıramıyorum. Kulübümüzün #OmuzOmuzaŞampiyonluğa dediği bu sezonda en kısa sürede takıma katkı sağlamak için hazır olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

İLK YARIDAKİ MAÇTA DA OYNAMAMIŞTI

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, ilk yarıdaki Galatasaray maçında da sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Galatasaray Ankaragücü Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

MEMET33:

EN BÜYÜK VE ÖOK BÜYÜKTÜR GALATASARAY. RAKİMİZDEKİ OYUNCU DAHİ BİZİM OYUNCUMUZDUR. NEYSE DERİN MEVZU BU, KUŞLARIN ANLAMASI ZOR. . SENEYEDE ONYEKURUYU VERECEĞİZ. . .

17
12
yanıtYanıtla
AD:

Parasıyla değilmi aslan parcası onuda alırız. Ama bize gelincede üzülüyorsunuz biz ne yapalım.

yanıt3
yanıt1
MEMET33:

KANGA GEL DOLDUR O ZAMAN, BOŞ BIRAKMA ŞU FAKİRİ.

yanıt2
yanıt2
AYŞE:

BEN KOYU GALATASARAYLIYIM AMA :(((

yanıt6
yanıt4
BUNAK:

Biz tum ulkece şikesaraya güluyok looo. Bu sene sampuan olcaklar loo

8
15
yanıtYanıtla
düzeltme:

şikebahçe olacak yalnız )))))

yanıt14
yanıt11
HUSEYIN KÖKSAL:

FB OLRAK BURDA BIR SIKINTI VAR KONTRATINDA GS MAÇINDA OYNAMAM MADESİMİ VAR BENCE VAR BU RASLANTI OLMAZ

10
5
yanıtYanıtla
MEMET33:

FENER BURSAYA MUSA SOW U VERMİŞ VE BURSA FENER MAÇINDA YEŞİL BEYAZ FORMAYLA FENER ADINA BURSAYA GOL ATMIŞTI, UNUTTUK MU? HAYIR TABİİKİDE.

8
7
yanıtYanıtla
Fatih:

İçeride misin evlat ? :D

4
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

AYNI KAFADANIZ FATİH KARDEŞ. .

yanıt3
yanıt2
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title