Haberler

Galatasaraylılar Fasılda Buluştu

Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği, Yeni Dernek Binasında Fasıl Gecesi Düzenledi.

Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği, yeni dernek binasında fasıl gecesi düzenledi.

Üyelere özel olarak fasıl gecesi yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Serdar Çelik, "Yeni dernek binamızın hizmete girmesiyle üyelerimize yönelik aktiviteler yapmaya başladık. Bunlardan ilki de fasıl gecesi oldu. Üyelerimizin bütün bir hafta yaşadıkları iş stresini bir nebze de olsa Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği'nde atmalarını istedik" dedi.

21 Haziran Perşembe günü saat 18.00'de Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın Çorlu'ya geleceğini kaydeden Çelik, "Başkan Canaydın'ın yanı sıra kulüp yöneticileri, Türkiye genelindeki dernek başkanları, futbolcular, yazarlar ve yaygın basının temsilcilerinin katılımı ile büyük bir açılış yapılacak. Havai fişek ve meşale gösterilerinin de yapılacağı açılışta, Atatürk büstünün açılışı da gerçekleştirilecek" diye konuştu.

Çorlulu Galatasaraylılar'ın gönüllerince eğlendiği fasıl gecesine Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Soner Demir de katıldı. Hep bir ağızdan söyledikleri şarkılarla coşan Galatasaraylı taraftarlar, geç saatlere kadar eğlendi.

(EŞ-ERS-ERS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title