Haberler

Galatasaraylı Taraftarlardan İngiliz Ekibine Olaylı Karşılama

Güncelleme:

Galatasaray'ın yarın evinde ağırlayacağı Manchester United'ı karşılamak üzere havalimanına giden Sarı-kırmızılı taraftarlar, emniyet güçleri ile gerginlik yaşadı.

Manchester UNITED'I KARŞILAMAK ÜZERE HAVALİMANINA GELEN 200 KADAR SARI-KIRMIZILI TARAFTAR İLE EMNİYET GÜÇLERİ ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

BİBER GAZININ DA KULLANILDIĞI OLAYLARDA HAVALİMANI GİRİŞİNDEKİ CAM KIRILDI

Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın evinde ağırlayacağı Manchester United'ı karşılamak üzere havalimanına giden Sarı-kırmızılı taraftarlar, emniyet güçleri ile gerginlik yaşadı.

Manchester United'ın İstanbul Atatürk Havalimanı'na indiği haberini alan 200 kadar Sarı-kırmızılı taraftar, İngiliz ekibe gözdağı vermek için havalimanı girişinde toplandı. Ellerindeki Galatasaray bayrakları ve meşalelerle İngiliz ekibin havalimanından çıkışını bekleyen taraftarlar, bu sırada maytap patlatınca emniyet güçleri müdahalede bulundu. Emniyet güçleri ve taraftarlar arasında yaşanan arbede sonrası havalimanı girişindeki cam kırıldı. Olayların yatışmaması üzerine polisin biber gazı kullandığı da görüldü. Bu sırada taraftarların havalimanına geldiği bilgisini alarak havalimanına gelen Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak, taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Önce polislerle konuşan Albayrak, daha sonra taraftarları sükunete davet etti. Albayrak'ın bu girişiminin ardından yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı.

Öte yandan yaşanan bu olayların ardından havalimanındaki emniyet görevlilerinin, İngiliz ekibi tedbir amaçlı olarak normal çıkış yerine, başka bir kapıdan havalimanından çıkartacağı öğrenildi. Bu kararın, Manchester United kafilesi ile Sarı-kırmızılı taraftarların karşı karşıya gelmemesi için alındığı ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manchester United Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title