Haberler

Galatasaray, Sezonun En İyi Golünü Seçiyor

Galatasaray, bu sezon Turkcell Süper Ligi ile Türkiye Kupası'nda atılan en iyi golü seçmek için anket başlattı.

Galatasaray, bu sezon Turkcell Süper Ligi ile Türkiye Kupası'nda atılan en iyi golü seçmek için anket başlattı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde başlatılan ankette, aday olarak gösterilen 8 gol taraftarların oylarına açılırken, taraftarların 23 Haziran Cuma günü saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecekleri belirtildi.

Yalnızca siteye üye olanların oy kullanabileceği ankette, Aydın Yılmaz'ın 18. haftada Konyaspor'a attığı, Hakan Şükür'ün 30. haftada Çaykur Rizespor'a attığı ikinci, Hasan Kabze'nin 33. haftada Beşiktaş'a attığı ikinci, Necati Ateş'in Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye Ali Sami Yen Stadı'nda attığı, Rigobert Song'un 23. haftada Vestel Manisaspor'a attığı, Saşa İliç'in 28. haftada Gençlerbirliği'ne attığı, Ümit Karan'ın 6. hafta Vestel Manisaspor'a attığı birinci ve Volkan Arslan'ın da 23. haftada Vestel Manisaspor'a attığı goller aday gösterildi.

Taraftarların siteden indirerek tekrar izleyebilecekleri gol görüntülerinin de yer aldığı ankette, sezonun en güzel golünü bilen taraftar arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye kapalı tribün sezonluk kombine kartı, 5 kişiye Souness paketi, 5 kişiye duvar saati ve 20 kişiye de şampiyonluk seti hediye edileceği açıklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title