Haberler

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplandı

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun Aylık Toplantısı, Galatasaray Üniversitesi'nde Yapıldı.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun aylık toplantısı, Galatasaray Üniversitesi'nde yapıldı.

Aydın Doğan Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen temmuz ayı toplantısına, üyelerin katılımı düşük olurken, yönetim kurulu adına Atilla Kınay, Cengiz Özyalçın ve Vedat İrdelp toplantıda yer aldı.

Üyelere yaptığı konuşmada transferlerle ilgili bilgi veren kulüp genel sekreteri Cengiz Özyalçın, Galatasaray futbol takımının yaş ortalaması yüksek ve doymuş bir kadroya sahip olduğunu vurgulayarak, ''Takımımızın yeniden organize edilmesi gerekiyordu. Her transfer aşısı da tutmayabilir. Şu an takımımıza ivme kazandırdık. Kamuoyunun dikkatleri üzerinde'' dedi.

Özyalçın, Galatasaray Kulübü'nün, hiçbir sporcusuna borcu olmadığını açıkladı.

Kulüp mali yapısının her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden Özyalçın, ''1 Temmuz itibariyle kulübümüzün hiçbir branşta, hiçbir sporcusuna borcu yoktur'' ifadesini kullandı.

Divan Kurulu Başkanlığı, Galatasaray Kulübü ve Sportif AŞ.'nin toplam borcunun yaklaşık 188 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Divan Kurulu üyesi Hayrettin Kozak da mali sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın, tarihindeki en pahalı transferleri gerçekleştirdiğini ileri sürerek, ''Lincoln'ün transferi Jardel'den daha pahalı'' dedi.

Duygun Yarsuvat da kulübün kötü yönetildiğini savunarak, ''Tüm borçlar, yönetimin kendini başarılı gösterme çabası için yapılmaktadır. Yönetim görevden ayrıldığında, bu borçlar yönetim kurulu üyelerine ödetilmeli'' diye konuştu.

Konuşmayı dinleyen yönetici Cengiz Özyalçın, Duygun Yarsuvat'ın konuşmasına sinirlenirken, ''Bari yöneticilerin fotoğraflarını basıp, altına da 'Enayiler' diye yazın o zaman'' diyerek tepki gösterdi.

Daha sonra eleştirilere cevap vermek için tekrar kürsüye gelen Özyalçın, şunları söyledi:

''Eleştirileri dikkate izledim. Demek ki hiçbir şey yapmamışız. Galatasaray'ın, tabiri caizse parasal harakiri yapıp mücadelesine güç katması lazımdı. Seyrantepe projesi mali açıdan kurtuluşun birinci ayağıdır. Kurtuluşumuzun ana reçetesidir proje. Lütfen bu yönetime güvenin ve son şansı tanıyın. Olmadı çekin ipini.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title