Haberler

Galatasaray, Deplasmana Gelecek Taraftarlara Saygılı Davranacaklarının Sözünü Verdi

Güncelleme:

Galatasaray, ligde ve diğer branşlarda evinde yapacağı maçlarda yer alacak konuk takım taraftarlarına en iyi şartların sunulacağı sözünü verdi.

Galatasaray, resmi internet sitesinden deplasman taraftarları için bir açıklamada bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde, "Rakibe Saygı, Kendine Saygı!" başlığıyla yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Ülkemizin huzur, güven ve kardeşçe dayanışmaya ihtiyaç duyduğu bugünlerde Galatasaray Kulübü olarak, ev sahibi olduğumuz Ali Sami Yen Stadyumu ve diğer spor alanlarımızda, taraftarı olduğu takımı desteklemek amacıyla gelen rakip seyircilere karşı maç esnasında hiçbir şekilde kasıtlı aşırı yüksek ses, insani ihtiyaçların giderilmesinde zorluk gibi davranışlarda bulunmadan, temel insan haklarını gözeten uygar bir ortamda maç izlemeleri için her türlü kolaylığın sağlanacağını, ek olarak her zaman rakiplere ve seyircilerine saygılı davrandığımızın bilinciyle, bu tutumumuzu sahamızdaki ilk karşılaşmada sürdüreceğimizi ve tarafımıza rakiplerimizden haklı bir resmi talep geldiğinde daha da iyileştireceğimizi spor kamuoyuna beyan ve taahhüt ederiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Ferhat:

En büyük acıtan takım ve en büyük koyan takım Gs dir . Onun için bu acıyla gelip gs haberlerinin altına yorum yazarlar.

8
4
yanıtYanıtla
GSLİ:

Gs den bir cacık olmaz

3
7
yanıtYanıtla
HIYARAĞASI:

AMA SENDEN İYİ OLUR KARNIYARIĞIN YANINDA İYİ OLGUNLAŞMIŞSIN ÇAKMA GSLİ HIYAR

yanıt7
yanıt3
vahdettin:

sen koyu fenerlisin. . . asıl fenerden cacık olmaz.

yanıt1
yanıt0
KSK li mesut:

Paratör gönderilmeden olmaz. Pisliklerden teker teker temizlenmesi gerekiyo...

3
4
yanıtYanıtla
BURAKveMAVİŞ:

HALA SENİN GİBİLER PİSLİYO BURALARA YA!!BAK KARŞIYAKA MAHFOLUYO. GİT ŞEHRİNİ TEMİZLE YOK OLCAK KARŞIYAKA. . SENİN GİBİ PİSLİĞİN PİSLİĞİ ÖĞRETMESİ!!!HADİ PİSLİK KOKU ÇÖPLÜĞÜNE

yanıt2
yanıt1
Lazzz61:

Bizede bu yakisir

6
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Fatih terim gibi bir değer varken bunu başarabiliriz. Taraftar imparatorun sözünü dinler , hatta İmparator diğer rakip taraftarlarını bile yerin dibine sokacak kapasiteye hakim. Fatih terim kıskanıldığı için taşkınlık çıkartıyor rakip taraftarlar bizim taraftarlarda veriyor köteği . Rakip taraftarlar sıkıntılı aslında bunlara söz falan verilmez. Ağzını açarsa tüm dişlerini dökeceksin bunların başka bir şeyden anlamaz bunlar , koca karı gibi dolaşacaklar sonra

2
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

İsterseniz büyük konuşmayın bir hakem hatası ile, rakip oyuncunun gereksiz sert bir hareketi ile o stadyum yanğın yerine döner, demedi deme.

2
0
yanıtYanıtla
takaşa:

Bu kadarı bu ülkede ters teper demedi demeyin.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title