Haberler

Galatasaray-Club Brugge maçını Ivan Kruzliak yönetecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 26 Kasım Salı günü Club Brugge ile evinde oynayacağı mücadeleyi Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci haftasındaki Club Brugge karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman salonda açma germe ve core stabilizasyon hareketleri ile başladı. Antrenmanın Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki kısmında interval koşular gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Belçika'nın Club Brugge ekibiyle 26 Kasım Salı günü yapacağı karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Galatasaray-Club Brugge maçı, Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak.

Kaynak: AA / Spor

Club Brugge Galatasaray Belçika Haberler

500

Yorumlar (13)

Serkan B.:

vurdugun gol olsun brüj. sali günü belcikaliyiz.

3
3
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

GALATASARAYIN SON BERABERLİK İHTİMALİ LA. BAK FARKETTİYSEN GALİBİYET DEMEDİM LOO

3
3
yanıtYanıtla
BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

Başarılar Club Brugge

3
3
yanıtYanıtla
CETO:

6 olmazsa 3 olur diyorum insallah . . .

2
3
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Paratörün hayalleri vardı. Ş.ligi kupası. ne güldüm be. Ama helal olsun şu paratöre, iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları. Hayaller ş.ligi kupası, gerçekler uefa ya kalabilirmiyiz, gülmeyin millet...

2
2
yanıtYanıtla
KRAL:

ULAN ONUN SAYESİNDE AĞZINA ŞAMPİYONLAR LİGİ LAFINI ALIYORSUN DİNGİL. YOKSA RÜYANDA GÖREMEZSİN:))

yanıt1
yanıt2
gs:

serkan sen hep belçikalı kal

0
4
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE44:

HANGİ TAKIMI TUTARSAN TUT, HANGİ TAKIMDAN NEFRET EDERSEN ET, AVRUPA''DA DESTEKLEMEK ZORUNDASIN, HA KANI BOZUK OLANLAR DİĞER TAKIMLARA DESTEK VEREBİLİR. . .

2
2
yanıtYanıtla
Fatih Terim:

Maç öncesi Slovak hakemle kebab yiyeceğiz

2
1
yanıtYanıtla
LEZBİYEN CİN FURKAN-ANAMURLU:

GS YENİLİR YA DA BERABERE KALIR

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title