Haberler

    "Futbolcular Artık Geleceğe Bakıyor"

    Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncuların kendine güveninin yükseldiğini söyledi.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncuların kendine güveninin yükseldiğini söyledi.

    Çalımbay, kulüp dergisinde yer alan yazısında, "Son haftalarda topladığımız puanlar her şeyden evvel takımımızın kendine güvenini yükseltmiş durumda. Futbolcularım artık geçmişe değil, geleceğe bakıyor. Ara dönemi iyi bir hazırlık süreci olarak değerlendirebilmek istiyoruz. Trabzonspor, en iyisini hak ediyor" dedi.

    Taraftarın 12. değil 1. adam olduğuna vurgu yapan Rıza Hoca, "Ekibimle beraber, Türk futbolunun en büyük camialarından birinde, Trabzonspor'da görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.

    Taraftarlarımızın, ligin ilk haftalarında ne kadar üzülmüş olsalar da takımlarının yanında yer almaları, takım içinde kazandığımız sinerji ve yükselen mücadele kapasitesi son haftalardaki yükselişi de beraberinde getirdi. Biz en büyük gücü taraftarımızdan alıyoruz" ifadesini kullandı.

    Yabancılara 1 gün fazla izin

    Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Atiker Konyaspor maçının ardından tatile çıkan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak'ta Antalya'da yapacağı kamp ile başlayacak. Bordo-mavili takımda yabancı oyunculara bir gün daha fazladan izin verildiği belirtilirken, 5 Ocak'tan itibaren takım tam kadro Antalya'da hazırlıklarını sürdürmesi bekleniyor.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rıza Çalımbay Ersun Yanal Trabzonspor Antalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title