Haberler

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçında kazandıkları 1 puanın çok önemli olduğunu belirterek, beklemedikleri bir anda gol yedikleri bu zorlu deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor'un, evinde iyi oynayan ve seyircisiyle bütünleşen bir takım olduğunu belirten Özdilek, "Bursa'da oynamak kolay değil. Bir hafta önce Beşiktaş gibi iyi bir takıma karşı kaybettiğimiz müsabakanın ardından yine böyle iyi bir takıma karşı oynamak kolay değil. Oyun istikrarı çok önemliydi. Maç Bursa'ya da bize de adeta gitti geldi. Oyunu bırakmayışımız, özellikle ikinci yarı ortaya koyduğumuz futbol, oyuncularımın mücadelesi çok iyiydi. Ligde gelgitler olabiliyor, her takım her takımı yenebilecek güçte" diye konuştu.

Bursaspor maçının geride kaldığına değinen Özdilek, çarşamba günü Tavşanlı Linyitspor gibi güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sürprizlerin olduğunu ifade eden Özdilek,

"Sürpriz yaşamama adına işi sıkı tutacağız. Amacımız 16 takım arasına kalmak. Bizim için Tavşanlı Linyitspor karşılaşması çok önemli olacak. Türkiye Kupası maçını geçtikten sonra sahamızda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçına hazırlanacağız. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Hedefimiz galibiyet" dedi.

-Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıkları-

Kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmanda ısınma hareketleri, koşu ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Oyuncuların dengede durabilme kabiliyetini artırmaya yönelik çalışma da gerçekleştirilen antrenmanda Emre Güngör, Tita ve Musa Nizam takımdan ayrı bir süre koştu.

Medical Park Antalyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Murat Taydaş - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Medical Park Antalyaspor Tavşanlı Linyitspor Mehmet Özdilek Türkiye Kupası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title