Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, Teknik Direktör Cüneyt Biçer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor kulübünün büyük bir camia olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Takımımız bu haftayı maç yapmadan geçirdiği için önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Pendikspor maçı çalışmalarını sürdürdüğümüz sırada, teknik direktörümüzden takıma daha fazla faydalı olamayacağı gerekçesi ile ayrılma teklifi geldi. Biz de bunu olumlu karşıladık. Yönetim Kurulu olarak toplandık. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı dostane bir şekilde ayırdık. Kaleci antrenörümüz Cem Yılmaz ile de yollarımız ayrıldı."

Volaka, en kısa sürede yeni teknik direktörlerinin isminin netlik kazanacağını belirtti.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz/ Senem Yazıcı

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Cüneyt Biçer Pendikspor Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title