Haberler

Futbol

Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı, devre arası kamp çalışmalarının ikinci ayağı için Alanya'ya geldi.

Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı, devre arası kamp çalışmalarının ikinci ayağı için Alanya'ya geldi.

İlk etap kamp çalışmalarını 11-27 Ocak tarihlerinde Alanya'nın Türkler beldesindeki bir otelde yapan CSKA Sofya, 3 günlük iznin ardından Alanya'da Goldcity Turizm Kompleksi'nde yeniden kampa girdi.

Türkiye'de Altay ve Trabzonspor'da forma giyen, 2002 yılında ise Altay'da teknik direktör olarak görev yapan CSKA Sofya Teknik Direktörü Miodrag Jesic, takımının kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Jesic, 25'i futbolcu 44 kişilik ekiple kampa girdiklerini belirterek, hedeflerinin ligde daha iyi duruma gelmek olduğunu söyledi. Asıl hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar elde etmek olduğuna değinen Jesic, lig lideriyle aralarındaki 9 puanlık farkı da kapatmak istediklerini vurguladı.

-"Şenol Güneş'in istifasına çok üzüldüm"-

Kendisinin bir dönem Trabzonspor forması giydiğini ve Şenol Güneş'in o dönemde de teknik direktörlük yaptığını hatırlatan Jesic, "Şenol Güneş ile güzel günlerimiz oldu. Çok iyi bir teknik adamdı. Trabzonspor'da ve Türk Milli Takımı'nda başarılı sonuçlar elde etmişti. Şenol Güneş'in istifasına çok üzüldüm" dedi.

Muhabir: Mustafa Kurt / Bekir Bektaş / Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Murat Taydaş - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Bulgaristan Trabzonspor Alanya Sofya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title