Haberler

AK Parti'li Belediye Başkanı Esat Aktürk'e Bıçaklı Saldırı

Güncelleme:

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Esat Öztürk, arazisinden yol açılmasına karşı çıkan kişinin bıçaklı saldırısında yaralandı.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi AK Partili Belediye Başkanı Esat Aktürk bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ambulans helikopterle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alınan Aktürk' ün durumunun iyi olduğu bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANINI VE ZABITAYI BIÇAKLADI

Seydili Mahallesi'ndeki arazisinden yol açılmasına karşı çıktığı öne sürülen Mehmet A, belediye ekiplerinin yürüttüğü yol çalışmalarını kontrol için bölgeye gelen Öztürk ile zabıta memuru Sinan Sivritepe'yi bıçakla yaraladı.

HELİKOPTERLE HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yahyalı Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Öztürk ambulans helikopterle, Sivritepe de ambulansla Kayseri'ye sevk edildi.

Mehmet A'nın gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yahyalı Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

PÖTÜRGE Lİ SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

İMANDIR O CEVHER Kİ İLAHİ NE BÜYÜKTÜR. İMANSIZ OLAN KİRLİ YÜREK SİNE DE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLARDAN ALLAH KORKUSU. NE İRFANIN KALIR TESİRİ KATİYYEN NE VİCDANIN. İNSAN 3-5 DAMLA KAN, IRMAK 3-5 DAMLA SU ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ÇEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK? BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN!

12
4
yanıtYanıtla
LAİK 35:

NE DİYORSUN YOBAZ?

yanıt0
yanıt3
sade vatandaş:

hertaraf rant olmuş insanların malları haksız şekilde ellerinden alınmış ucuza yandaş zengin olmuş vatandaş lezir kepaze olmuş adalet yok olmuş hukuk mafvolmuş demokrasi yerin dibine girmiş olanlar olmuş tabiki yanlış adam öldürme teşebbüsü allaha havale edin allahın adaleti teceeli edecekdir ha bu dünyada ha ahiretde kurtuluş yoktur allah haklıda yanadır ona sığının ondan isteyin kimsenin yaptığı yanına kalmayacakdır. . . .

10
4
yanıtYanıtla
hakim paradigmaların ötesinde:

yahyalı belediyesi bu tür olaylarda vatandaşı mağdur ediyor. aynı zamanda hükümeti de yıpratıyor. bundan inşallah kendilerine mağduriyet çıkarmazlar. 40 binlik ilçe şu an köy gibi her yeri

9
1
yanıtYanıtla
Ali:

Geçmiş olsun. ilçede ne olup bitiyor müfettiş görevlendirilmeli

4
2
yanıtYanıtla
PÖTÜRGE Lİ SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

LAYIK 35 E CEVAPTIR. SEN AYNAYA BAKMIŞ BENİ GÖRMÜŞSÜN. TAM SEN SENDE OLANI YAZMIŞSIN. BU ŞİİRİN YOBAZLIK NERESİNDE. SEN YOBAZLIĞI GİT TE KAYSERİ ÜN. DAİRE BAŞKANI KENDİSİ İLE ÇALIŞAN KIZINDAN DA KÜÇÜK OLAN ÇALIŞANINA ŞEHVETLE BENİMLE İLİŞKİYE GİRER MİSİN DEMİŞ. SEN İŞTE ÇAĞDAŞ YOBAZLIĞI İKİ TIK ÖTEDE GÖR. İŞTE YOBAZ BUNA DENİR. SEN OYNAŞ ARIYORSAN AYNAYA BAK AYNAYA!

4
0
yanıtYanıtla
Düzeltme:

İsmi Esat Aktürk değil Esat Öztürk

2
0
yanıtYanıtla
KISACA HT:

BUNLARA BİŞEY OLMAZ

1
1
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Gecmis olsun gardaş

0
1
yanıtYanıtla
Tlp:

Bilip bilmeden sallamayın. Yahyaliyi tamamen dönüştüren değiştiren bir insan on numara adam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title