Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

01-07-2021 12:22 - ANADOLU HAYAT EMEKLILIK, ICERTIAS ULUSLARARASI SERTIFIKASYON BIRLIGI`NIN DUZENLEDIGI `MUSTERILERIN DOSTU` SERTIFIK


KURULUSTAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

MUSTERILERI ILE TEMAS ETTIGI HER ALANI SUREKLI GELISTIREN VE IYILESTIREN ANADOLU HAYAT EMEKLILIK, MUSTERI ILISKILERI YONETIMINDEKI BASARISINI BU YIL DA ICERTIAS ULUSLARARASI SERTIFIKASYON BIRLIGI “MUSTERILERIN DOSTU” ODULU ILE TACLANDIRDI. ISVICRE MERKEZLI ULUSLARARASI SAYGIN BIR SERTIFIKASYON KURULUSU OLAN ICERTIAS TARAFINDAN ODULLENDIRILEN ANADOLU HAYAT EMEKLILIK, BU ODULU TURKIYE’DEN ALAN ILK SIRKET OLMA UNVANINI DA TASIYOR. SIRKET HAYATA GECIRDIGI MUSTERI ODAKLI CALISMALARIYLA 2017 YILINDAN BU YANA DUZENLI OLARAK BU SERTIFIKASYONA LAYIK GORULMEKTE, BASARI PUANINI SUREKLI YUKSELTMEKTEDIR.
“MUSTERILERIN DOSTU` SERTIFIKASYON PROGRAMINDA BAGIMSIZ BIR ARASTIRMA YONTEMIYLE, SIRKETLERI ITIBAR, GUVEN, KULLANICI DENEYIMI VE ILETISIM OLMAK UZERE 4 ANA BASLIK ALTINDA INCELEYEN ICERTIAS, HER BIR KONU BASLIGINDA ALT GRUPLARA AYRILAN DETAYLI ANALIZ VE DEGERLENDIRMELERDE BULUNUYOR. ICERTIAS, BU ARASTIRMALARIN SONUCUNDA 5 TAM PUAN UZERINDEN 4,6 YUKSEK BASARI PUANI ALAN ANADOLU HAYAT EMEKLILIK’I, GLOBAL CAPTA SINIRLI SAYIDA SIRKETI BU SEVIYEYE LAYIK GORDUGU, “MUKEMMELLIK” DERECESIYLE ODULLENDIRDI.
MUSTERI MEMNUNIYETI, HIZMET VE YONETIM KALITESI GIBI KONULARIN ONCELIKLI ODAK NOKTALARINI OLUSTURDUGUNU ACIKLAYAN ANADOLU HAYAT EMEKLILIK GENEL MUDURU YILMAZ ERTURK, ICERTIAS ULUSLARARASI SERTIFIKASYON BIRLIGI GIBI SAYGIN VE BAGIMSIZ BIR SERTIFIKASYON KURULUSU TARAFINDAN YAPILAN DEGERLENDIRMELER SONUCU MUSTERI ILISKILERINDE YAKALADIKLARI KALITE STANDARDININ BOYLE BIR ODULE LAYIK GORULMESINDEN DOLAYI GURUR DUYDUKLARINI IFADE ETTI. PANDEMI GIBI ZORLU KOSULLARIN YASANDIGI BIR DONEMDE MUSTERI MEMNUNIYETINI KORUMAK VE IYILESTIRMEK ICIN AZAMI OZEN GOSTERMEYE DEVAM ETTIKLERINI SOYLEYEN ERTURK, “YAKLASIK 1 YILI ASKIN SUREDIR MUSTERILERIMIZIN HAYATINI KOLAYLASTIRMAK ICIN DIJITAL KANALLARIN GELISIMINE COK DAHA FAZLA AGIRLIK VERDIK. SALGIN SURESINCE DEGISEN MUSTERI IHTIYACLARINI GOZ ONUNDE BULUNDURARAK YENI DIJITAL URUN VE HIZMETLERI MUSTERILERIMIZIN KULLANIMINA SUNMAYA DEVAM ETTIK. ISLEM VE OPERASYONLARIMIZDA DEVAMLILIGI ESAS ALAN FAALIYETLERIMIZLE, HER KOSULDA KESINTISIZ OLARAK CALISMAYI SURDURDUK. BU CABALARIMIZIN GLOBAL PLATFORMLARDA DA ODULLE KARSILIK BULMASINDAN MEMNUNIYET DUYUYORUZ” IFADELERINI KULLANDI.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 32,2832 0,12 02:21
Euro Euro 34,7642 -0,11 02:22
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40,3869 -0,10 02:22
BIST 100 BIST 100 10.269 0,20 18:10
BIST 50 BIST 50 9.066 0,20 18:10
BIST 30 BIST 30 11.146 0,16 18:10
Gram Altın Gram Altın 2437,3 0,21 02:21
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 3863 0,09 02:21
Yarım Altın Yarım Altın 7726 0,09 02:21
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 16060 -0,49 17:00
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"