Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

31-05-2021 09:53 - AKSIGORTA GM GULEN: TURKIYE’DE SIGORTACILIK PENETRASYONU HALA DUSUK SEVIYELERDE SEYREDIYOR


KURULUSTAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

YENI NESIL SIGORTACILIK ANLAYISIYLA MUSTERI ODAKLI YAKLASIMLARINI SURDUREN SABANCI HOLDING ISTIRAKI AKSIGORTA, SIGORTA HAFTASI’NDA ‘SIGORTASIZ OLMAYACAGINI’ BIR KEZ DAHA HATIRLATTI. SIGORTALI OLMANIN DEGERININ RISKLE KARSI KARSIYA KALMADAN ANLASILMADIGINI VE SIGORTANIN ONEMINI ANLATMAK ICIN BU HAFTANIN ONEMLI BIR FIRSAT OLDUGUNU VURGULAYAN AKSIGORTA GENEL MUDURU UGUR GULEN, “SIGORTA SEKTORUNUN NIHAI AMACI HAYATI KOLAYLASTIRMAK, GELECEGI GUVENCE ALTINA ALMAKTIR. ANCAK NE YAZIK KI TURKIYE’DE SIGORTACILIK PENETRASYONU HALA OLDUKCA DUSUK SEVIYELERDE SEYREDIYOR. TOPLUMSAL SIGORTA BILINCININ GELISMESI ICIN HEM SEKTOR HEM DE AKSIGORTA NEZDINDE CALISMALARIMIZI SURDURUYORUZ’’ DEDI.
PANDEMI RISK BILINCINI ARTIRDI
PANDEMI SURECININ SIGORTALI OLMANIN KIYMETININ ANLASILMASI ICIN OLDUKCA IYI BIR ORNEK OLDUGUNU IFADE EDEN UGUR GULEN, SOZLERINI SOYLE SURDURDU: “2020 YILINDA HAYATIMIZA GIREN VE TUM DUNYADA YASAMI DURMA NOKTASINA GETIREN PANDEMI SURECINI, HAYATTA KARSILASABILECEGIMIZ RISKLERIN ANLASILMASI ACISINDAN OLDUKCA KIYMETLI BULUYORUM. OLDUKCA ZORLAYICI OLAN BU SUREC, TOPLUMDA RISK BILINCININ GELISMESI ANLAMINDA FAYDALI OLDU. BUNUN YANSIMASINI EN IYI SEKILDE SAGLIK SIGORTALARINDA GORUYORUZ. ELBETTE DAHA GIDILECEK UZUN BIR YOLUMUZ VAR. DONEMSEL OLARAK ARTIS GOSTEREN SAGLIK POLICELERININ, PANDEMI SONRASINDA DA DEVAM EDECEGINI DUSUNUYORUM.’’
DIJITAL RISKLERI UNUTMAMALIYIZ
SALGIN SURECININ BIZLERE OGRETTIGI BIR DERS OLAN DIJITALLESMEYI VE BUNUN BERABERINDE GELEN DIJITAL RISKLERI DE GOZ ARDI ETMEMEMIZ GEREKTIGINI BELIRTEN UGUR GULEN, “DIJITALLESMEYI HAYATIMIZIN VAZGECILMEZ BIR UNSURU HALINE GETIRIRKEN BERABERINDE KARSILASABILECEGIMIZ DIJITAL RISKLERE YONELIK DE FARKINDALIK SAHIBI OLMAMIZ OLDUKCA ONEMLI. BU ANLAMDA AKSIGORTA OLARAK, TOPLUMSAL FAYDA AMACI GUDEREK GECTIGIMIZ YIL HAYATA GECIRDIGIMIZ DIJITAL GUVENLIK PLATFORMU’NUN ONEMINI BIR KEZ DAHA HATIRLATMAK ISTERIM. TOPLUM OLARAK NE YAZIK KI DIJITAL RISKLERE KARSI BILINC DUZEYIMIZ OLDUKCA DUSUK. DIJITAL GUVENLIK PLATFORMU ILE HEM KOBI’LERE HEM DE BIREY VE AILELERE YONELIK UCRETSIZ EGITIM FIRSATI SUNUYORUZ. RISK BILINCINI ARTIRMAYA YONELIK PEK COK GUNCEL ICERIGE KOLAYLIKLA ULASILABILEN DIJITAL GUVENLIK PLATFORMU ILE INANIYORUM KI, GELECEGIN RISKLERINE KARSI COK DAHA FARKINDALIK SAHIBI OLACAK, YARINLARIMIZI KOLAYLIKLA GUVENCE ALTINA ALABILECEGIZ’’ DIYE KONUSTU.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 32,4697 -0,11 15:12
Euro Euro 34,7920 -0,50 15:12
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40,6545 -0,30 15:12
BIST 100 BIST 100 9.870 1,58 14:57
BIST 50 BIST 50 8.717 1,73 14:57
BIST 30 BIST 30 10.675 1,85 14:57
Gram Altın Gram Altın 2446,5 0,37 15:12
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 3906 0,29 15:12
Yarım Altın Yarım Altın 7812 0,29 15:12
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 16616 0,40 15:16
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"