Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

03-05-2021 18:17 - ULKER, 49 CESIT URUNUYLE, RAMAZAN BAYRAMI`NA HAZIR - BASIN ACIKLAMASI


KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

EKERLEMEDEKI 49 CESIT URUNUYLE TUKETICISIYLE BULUSACAK.
RAMAZAN BAYRAMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYAN ULKER, CIKOLATADA 20, SEKERLEMEDE 29 OLMAK UZERE TOPLAM 49 CESIT URUNUYLE, TURKIYE GENELINDEKI SATIS NOKTALARI VE ONLINE ALISVERIS SITELERINDE YERINI ALDI.
ULKER PAZARLAMA UST YONETICISI (CMO) ASLI OZEN TURHAN BAYRAM HAZIRLIKLARIYLA ILGILI SU BILGILERI AKTARDI: `ATISTIRMALIK PAZARININ LIDERI OLARAK, PANDEMININ ETKISINDE GECEN 2020 YILINDA HEDIYELIK VE IKRAMLIK CIKOLATADA BIRINCILIGIMIZI DEVAM ETTIRDIK. PAZAR PAYIMIZI, CIRO BAZINDA 2,9 PUAN ARTIRARAK YUZDE 35,6`YA ULASTIRDIK. SEKTORUMUZDE HER DONEM, TUKETICI ODAKLI URUN INOVASYONLARIYLA FARKLILASTIK. SON IKI YILDA CALISMALARIMIZI DAHA DA ARTTIRDIK. FARKLI TUKETIM ANLARINA HITAP EDECEK, PAZARDAKI TRENDLERE UYGUN VE PAZARA YON VEREN COK SAYIDA YENI URUN LANSMANI GERCEKLESTIRDIK. BU YENILIKCI YAKLASIMIMIZI BAYRAM URUNLERIMIZE DE TASIDIK.`
ECE TRIO`YU TUKETICILERIN BEGENISINE SUNUYORUZ
BU BAYRAMDA ULKER ECE TRIO`NUN ILK KEZ TUKETICIYLE BULUSACAGINI IFADE EDEN TURHAN, SOZLERINE SOYLE DEVAM ETTI:
`ULKER ECE BAYRAMA DAMGASINI VURMUS URUNLERIMIZDEN. BU SENENIN YENILIGI OLAN `ULKER ECE TRIO`YU ILK KEZ TUKETICILERIN BEGENISINE SUNUYORUZ. ECE TRIO, ICERIGINDEKI BUTUN FINDIK; USTTE BEYAZ, TABANDA SUTLU CIKOLATANIN KAKAOLU KREMASIYLA BIRLESEREK, UC LEZZETI AYNI URUNDE BIR ARAYA GETIRIYOR. ULKER`IN SEKERLEMEDEKI SEVILEN URUNU KREMINI MINI BAYRAMA OZEL IKRAMLIK AMBALAJIYLA RAFLARA CIKTI. AYRICA BAYRAMIN KLASIK LEZZETLERINDEN ULKER CIKOLATIN, DENIZ KABUGU FORMUNDA BEYAZ VE SUTLU CIKOLATADAN OLUSAN ULKER SELECT CIKOLATA, CARAMIO, LAVIVA MINI IKRAMLIKLAR, SEKERLEMEDE ISE GELENEKSEL TURK LOKUMUNDAN ESINLENEREK ILK KEZ BIZIM URETTIGIMIZ LOKUMCUK LIMONLU, MANDALINALI, BOGURTLENLI, ELMALI, NARLI, KARPUZLU CESITLERI, ULKER TOFFE DAMLA SAKIZLI, KARAMELLI, CILEKLI, LIMONLU VE VISNELI CESITLERIYLE BAYRAM GUNLERINE LEZZET KATMAYA DEVAM EDECEK.`
INTERNETTEN ALISVERIS DEVAM EDECEK
INTERNETTEN ALISVERISIN DAHA YOGUN KULLANILDIGINI DILE GETIREN TURHAN, GECEN SENE OLDUGU GIBI BU DONEME OZEL, TUKETICILERIN UZAKTA YASAYAN, ZIYARETINE GIDEMEDIKLERI SEVDIKLERINE GONDEREBILMESI ICIN CIKOLATA VE SEKERLEME HEDIYELIK URUNLERIN BIR ARADA OLDUGU SECENEKLER HAZIRLADIKLARINI SOYLEDI.
SEKERLEME 30 DERECENIN ALTINDA; CIKOLATA 18-22 DERECEDE SAKLANMALI
TURHAN CIKOLATA VE SEKERLEME ALIRKEN VE SAKLAMA KOSULLARI ACISINDAN TUKETICILERIN DIKKAT ETMESI GEREKEN NOKTALAR HAKKINDA DA SU DEGERLENDIRMEYI YAPTI:
`CIKOLATA VE SEKERLEMENIN URETIM ASAMASINDA IZLENEN YONTEMLER BUYUK ONEM TASIYOR. TUKETICILERIN SAKLAMA KOSULLARI DA URUNLERIN LEZZETI SOZ KONUSU OLDUGUNDA BIR O KADAR ONEMLI HALE GELIYOR. IKRAMLIK SEKERLEMENIN 30 DERECENIN ALTINDA, ODA SARTLARINDA, GUNES GORMEYEN SERIN ORTAMDA SAKLANMASI GEREKIYOR. CIKOLATA AMBALAJI URUNUN NEFASETINI KORUMASI VE YEME DENEYIMI ACISINDAN ONEMLI BIR UNSUR. AMBALAJ URUNU COK IYI KAPATMALI VE SARMALI, HAVA VE ISIGA MARUZ KALMASINI ENGELLEMELI. CIKOLATANIN YUZEYININ PARLAK VE PURUZSUZ OLMASI, AGIZDA KOLAYCA ERIMESI ONEMLI. CIKOLATADA BULUNAN KAKAO YAGI COK OZEL VE HASSAS KRISTAL BIR YAPIYA SAHIP, BU YUZDEN 18-22 C DE SERIN BIR ORTAMDA SAKLANMASI YETERLI. BUZDOLABINDA MUHAFAZA EDILMEMELIDIR.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 32,4645 -0,15 18:02
Euro Euro 34,6792 -0,85 18:06
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 40,5022 -0,70 18:06
BIST 100 BIST 100 9.884 1,72 17:47
BIST 50 BIST 50 8.731 1,89 17:47
BIST 30 BIST 30 10.693 2,02 17:47
Gram Altın Gram Altın 2436,8 -0,04 18:06
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 3883 -0,30 18:06
Yarım Altın Yarım Altın 7766 -0,30 18:06
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 16581 0,19 17:00
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"