Haberler

Filistin Kültür Evi" Açıldı

Keçiören Belediyesince bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Ramazan etkinlikleri kapsamında Filistin Kültür Evi açıldı.

Keçiören Belediyesince bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Ramazan etkinlikleri kapsamında Filistin Kültür Evi açıldı.

Kalaba Kent Meydanı'ndaki kültür evinin açılışını Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı.

Açılışın ardından AA muhabirine açıklama yapan Büyükelçi Mustafa, Filistin olarak, Keçiören Belediyesinin düzenlediği ramazan etkinliklerine katılmanın önemine değindi.

Daha önce de bu etkinliğe katıldıklarını anımsatan Mustafa, Türk halkıyla bu etkinlikte bir araya gelerek Filistin kültürünü tanıtmanın sevindirici olduğunu söyledi.

Keçiören Belediye Başkanı Ak ise ramazanın paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirtti. Ak, Filistin'in Türkiye için ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Ak, etkinliklere dünyanın farklı bölgelerinden 17 ülkenin katıldığını anlattı.

Filistin Kültür Evi'nde Filistin kültürü ve gelenekleri tanıtılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ak Keçiören Filistin Kalaba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title