Haberler

Fikret Orman'dan Stat ve Teknik Direktör Açıklaması

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Stat konusunda herhangi bir kulüp ile irtibata geçmediklerini belirterek, teknik direktör arayışlarında ise aceleci davranmak istemediklerini söyledi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Stat konusunda herhangi bir kulüp ile irtibata geçmediklerini belirterek, teknik direktör arayışlarında ise aceleci davranmak istemediklerini söyledi.

İstanbul'daki Swissotel'de Divan Kurulu üyeleri ile bir yemek organizasyonu düzenleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına stat konusu ve teknik direktör arayışları hakkında bilgi verdi.

Siyah-beyazlı camianın birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermek için bir yemek düzenlediğini dile getiren Orman, "Bu kulübün sahipleri Genel Kurul Üyeleri, Divan Kurulu Üyeleri, eski yöneticiler ile bu kulübe hizmet etmiş kişilerdir. Onlarla bir araya gelip Beşiktaş'ı konuşmak, bir birlik olduğumuzu göstermek istedik. Bundan dolayı böyle bir gece organize ettim" dedi.

"GALATASARAY VEYA FENERBAHÇE'YE STAT İÇİN BAŞVURMADIK"

Fi-yapı İnönü Stadı'nın yenilenmesi sürecinde maçları oynamak için herhangi bir kulüple irtibata geçilmediğini dile getiren Orman, "Stat konusunda ben çok fazla konuşmuyorum. Bu konuyu sürekli olarak basın mensupları gündeme getiriyor. Ben bir işi bitirmeden konuşmayı sevmiyorum. İlk önce mercisinde olaylar yürüsün ondan sonra açıklama yapalım. Şuana kadar Galatasaray, Fenerbahçe veya herhangi bir kulübe stat için başvurmuş değiliz. Bununla ilgili temasa da geçmiş değiliz. Daha izin süreçleri yürüyor. İyi yoldayız. Oraya İnönü Stadı'nın yenilenmesi, çağdaş bir stat olarak tekrar yapılması konusunda faaliyetlerimiz var. Stat ile ilgili Beşiktaş'ta çok süre konuldu. Ben bu konularda süre vermek ve konuşmak istemiyorum. Sonuca geldiği zaman açıklarız" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR MESELESİ

Orman, teknik direktör seçiminde aceleci davranmak istemediğini dile getirerek, "Beşiktaş'ın Ağustos ayından önce herhangi bir maçı yok. Lig de bitti. Yani kaçan bir şey yok. Ben uzun süre çalışabileceğim bir hoca istiyorum. Kendi kendime ve Beşiktaşlılara 'Şu olasılıkları değerlendirmedim' demek istemiyorum. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz. Birçok olasılık üzerinde duruyoruz. Bu durumun Beşiktaş menfaatine olması gerekiyor. Açıkçası son bir yıldaki mali durum ve UEFA dosyaları çok kolay bir süreç yaşatmıyor. Biz uzun dönem çalışabileceğimiz bir hoca arayışındayız. Tüm alternatifleri konuşmak durumundayız. Siz ise yarın sabah hocamız şu dememi bekliyorsunuz. Onu da demeyeceğim. Önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar bu süreç devam edecek" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ı uzun zaman çalıştırabilecek bir antrenör istediğini vurgulayan Başkan Orman, "Teknik Yerli ile yabancı olma ihtimali yarı yarıya. Bütün olasılıklar var. Beşiktaş futbol takımını uzun dönem çalıştırabilecek bir hoca arayışındayız. Bu yerli de olabilir yabancı da olabilir. Olduğu zaman göreceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Galatasaray İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title