Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimine tepki gösterdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri darbe girişimine tepki gösterdi.

Kösemusul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece çok hazin bir olay yaşandığını, milletimin iradesine, vatanın aydınlık geleceğine kast eden şer odaklarının haince bir darbe girişiminde bulunduğunu hatırlattı.

Darbe girişimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, devlet, hükümet ve güvenlik güçlerinin gerekli cevabı verdiğini ve vermeye de devam edeceğini belirten Kösemusul, "Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. Aziz milletimiz, darbelerden ve darbecilerden çok çekmiştir, bu müptezellik ve ahlaksızlığa asla müsaade etmemiştir ve etmeyecektir. Cennet vatanımızın tek karış toprağına halel gelmesin diye gözünü kırpmadan hain kurşunlarına yürüyen kahraman vatan evlatlarına Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz." diye konuştu.

Kösemusul, iş dünyası olarak demokrasiye ve milletin iradesine yürekten inandıklarını, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümetinin yanında ve arkasında olduklarını ifade ederek, "Allah milletimize kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Kösemusul Binali Yıldırım Sakarya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title