Haberler

Fethiyespor'a Taraftar Desteği

Güncelleme:

Pazar günü Fethiye Şehir Stadında Ünyespor ile karşılaşacak olan Fethiyespor'da çalışmalar bugün sağanak yağış altında yapılan çift kale maç ile devam etti.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta ikinci devrenin ilk hafta maçları Pazar günü oynanacak. Fethiyespor ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği Ünyespor'u Fethiye Şehir Stadında ağırlayacak.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen ve puan cetvelinde 2.sıraya yerleşen Fethiyespor'da zorlu Ünyespor maçı öncesinde hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan ile yardımcısı Alpaslan Uysal ve Kaleci Antrenörü Muharrem Kayan gözetiminde devam eden antrenmanlar ise neşe içerisinde geçiyor.

Alınan başarılı sonuçlar, taraftarın artan ilgisi Fethiyesporlu oyuncuların moral seviyesini üst seviyeye çıkartırken Ünyespor maçının önemli olduğu ve bu maçı kayıpsız atlatmak takımın ortak hedefi.

Bugün Fethiye'de etkili olan sağanak yağış altında yapılan çift kale maçta Ünyespor maçının provası yapıldı. Çift kale maçı Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Fethiyespor Taraftarlar Derneği (FETAD) üyeleri ile Apaçiler Taraftar grubu üyeleri de takip etti.

Antrenman sonrasında oyunculara baklava ikram ederek Ünyespor maçı için şimdiden başarı dileklerini ileten taraftarlar adına konuşan FETAD Üyesi Tolga Yuluk "Takımımızın başarı herkes gibi bizleri de mutlu ediyor. Hafta sonunda oynayacağımız Ünyespor maçından da iyi bir tribün desteği ile 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Bu süreçte Fethiye halkının da Fethiyespor'umuza destek vermesini ve Pazar günkü maçta tribündeki yerlerini almasını istiyoruz" dedi.

Pazar günü Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan Fethiyespor-Ünyespor maçını Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Serdar Sözlevi yönetecek. Sözlevi'nin yardımcılıklarını Bursa Bölgesinden Evren Tutkun, Balıkesir Bölgesinden Hüseyin Kocadağlı yapacak. Maçın 4.hakemi ise Balıkesir Bölgesinden Bilal Gölen yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fethiyespor Balıkesir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title