Haberler

Fethiye Ölüdeniz Esnafından Öçkk'ya Şikayet

Muğla Fethiye Ölüdeniz Beldesi, Belceğiz Mahallesi Sakinleri Belcekız Plajının Sözleşmeye Uygun Şekildeki İşletilmediği Gerekçesi ile Mahalle Muhtarı Cenk Kuyucak ile Köyceğiz Öçkk' ya Şikayette Bulundu.

Muğla Fethiye Ölüdeniz Beldesi, Belceğiz Mahallesi sakinleri Belcekız plajının sözleşmeye uygun şekildeki işletilmediği gerekçesi ile Mahalle Muhtarı Cenk Kuyucak ile Köyceğiz ÖÇKK’ ya şikayette bulundu.

Bölgedeki işletmeler adına konuşan Restaurant işletmecisi Kadri Tuğlu, “Plajı kiralayan işletme sahibi adeta parselledi.” dedi. Tuğlu 2004 yılında Belceğiz plajında Özel Çevre Koruma Kurumu tarafından yetki verilen işletmenin geçtiğimiz yıl belediye tarafından dava edilerek yürütmenin durdurulduğunu ifade ederek, “Söz konusu plaj işletmesi eski kiracı sıfatı altında halen çalışmalarını sürdürmektedir. Mahkeme kararına rivayet etmeyen işletme, hali hazırda, kendi tahsisçi firmanın süreç başında verdiği ve uyması gereken şartnameye gereken özeni göstermemektedir. Biz çevre esnafı olarak zaten 3-5 ay gibi kısa bir sürede para kazanmaya çalışıyoruz. Bu kısa süre içinde verdiğimiz kiraları söylemek bile istemiyoruz. Hal böyle iken plaj işletmesi ekmeğimize engel oluyor.” diye konuştu.

Köyceğiz’den Muğla Valiliğine geçen esnaf gurubu, Muğla Valisi Temel Koçaklar’ı ziyaret edip, sorunlarını anlatacaklarını, gerekirse Ankara ya kadar gideceklerini söylediler.

(AOK-AT-Y)

09.05.2007 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title