Haberler

Fenerbahçe Robin van Persie Kararını Verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin başını ağrıtmaya devam eden Hollandalı Robin van Persie, yurt dışından gelen tekliflere olumlu yanıt vermezse 2. yarıda kadroya alınmayacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Robin van Persie belirsizliği sona eriyor.

Fenerbahçe kariyeri boyunca sakatlıklarla boğuşan ve aylardır formasından uzak olan tecrübeli forvetin sarı lacivertli takımdaki geleceği belli oluyor. Vatan Gazetesi'nden Ali Can'ın haberine göre, Hollandalı futbolcu yurt dışından gelen tekliflere olumlu yanıt vermezse 2. yarıda kadroya alınmayacak.

AMERİKA'DAN LA GALAXY TALİP OLDU

Amerika'dan LA Galaxy takımının 34 yaşındaki forvete talip olduğu öğrenilirken Hollandalı yıdızın bu teklife sıcak bakmadığı belirtildi. Fenerbahçeli yöneticiler, Robin van Persie'nin sezon sonuna kadar Türkiye'de kalmak için direnmesi durumunda onun yerine Eljif Elmas'ın adını listeye ekleyecek.

TAKIMIN EN ÇOK İHTİYACI OLDUĞU DÖNEMDE 'SAKATIM' DEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin maçlarının olduğu gün keyif yapması ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle taraftarın da tepkisini çeken Hollandalı yıldız, sezon başında takımın en çok ihtiyacı olduğu dönemde 'sakatım' diyerek forma giymemişti. Ancak daha sonrasında milli takım kampına katılan van Persie, idmanda sakatlanarak geri dönmüştü.

Sarı lacivertlilerde Ocak ayında Fernandao'nun yanı sıra bir yabancının daha gönderilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vatan Gazetesi Fenerbahçe Ali Can Spor Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (10)

ORHAN:

ÜÇ KAĞITÇI FENERİN ÜÇ KAĞITÇI FUTBOLCUSU WOBİN FAN VEYSİ, AZİZE MÜSTEHAKTIR. . . . :)

4
6
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

sakatım diyip ağladığını unutmadık. hakkımız haramdır sana.

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Aldıkları zıkkım olsun.

5
0
yanıtYanıtla
OMAR_BIN_HATTÂB:

Benim de başımı ağrıtıyor bu dede. Birdaha da bunun gibi asalaklar alınmasın FB''ye. Arı gibi çalışan, pas yapıp, gol atan ve gol attıran Aatıf ve Fernandao''yu hazmedemeyenler bu adama yıllardır kabız olmak dahil razılar. Bence Aatıf kendini gösteriyor zaten. . . Ama Fernandao da her fırsatta kendini gösteriyor zaten. Yeter ki oynasın. Bursa''da kendini ispat etmiş güçlü, çevik, hırslı ve teknik bir adam. Aatıf ise acar, teknik ve ahlaklı oyuncu. Bunlar da en az Nebil Dirar ve Valbuena kadar futbolcudur!

5
0
yanıtYanıtla
abuzer:

birileri bunun sayesinde iyi zengin oldu. kapasitesiz kabiliyetsiz

5
0
yanıtYanıtla
şampiyon fener:

van persi efsanedir efsaneler unutulmaz

2
2
yanıtYanıtla
metin sahin:

git artik yuzsuz yetmedimi bedavadan para kazanmak guzel deyilmi haram olsunyedigin paralar

4
0
yanıtYanıtla
fenerlideli:

artik gitsin ucan gölcü diye gelsdi yartan golcü oldu

0
0
yanıtYanıtla
ken:

google bedavadan para kazanmak yaz van persie çıkar

0
0
yanıtYanıtla
xyz:

Azizin bile bile aldığı FB. kazığı. . . . Bunun parasını Aziz cepten kulübe ödemesi lazım. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title